Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotel Oberhausen centrum: speciale deals

Zoek jij voordelige hotels bij Oberhausen in Duitsland? Via Hotels.nl boek je in een handomdraai een goedkoop hotel in Oberhausen. In ons aanbod vind je bijvoorbeeld scherp geprijsde pakketreizen inclusief tickets voor Movie Park Germany in Bottrop. Tijdens een verblijf in Oberhausen is er naast een bezoek aan dit gave attractiepark nog veel meer te zien en te doen! Lees verder

In Oberhausen overnachten en op vakantie

Wil jij op vakantie naar Duitsland en in Oberhausen overnachten? Dat is een goed idee, want in en rondom deze stad is ontzettend veel te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sea Life? Dit is met meer dan vijftig bassins en ruim vijfduizend zeedieren het grootste onderwaterpark van Duitsland. Hou je van kunst? Bezoek dan Gasometer Oberhausen en bewonder de kunstwerken van Christo en andere wereldberoemde kunstenaars. Heb je interesse in de achtergronden van de Tweede Wereldoorlog? Hiervoor moet je in het Bunkermuseum zijn. Duik je graag nog verder het verleden in? Dan zal Burg Vondern je hart stelen. In dit middeleeuwse kasteel vinden regelmatig stoere ridderspektakels en andere evenementen plaats.

Hotels Oberhausen: weekendje weg in Duitsland

Wil je tijdens een weekendje weg in Oberhausen lekker shoppen? In winkelcentrum Westfield Centro kom je helemaal aan je trekken. Ben je dol op pretparken? Voor spanning en sensatie moet je absoluut Movie Park Germany bezoeken. Dit gave park telt ruim veertig gave attracties rondom het thema film. Daarnaast geniet je er van fantastische shows, zoals spectaculaire stuntshows en de Hollywood Parade. Als je een hotel in omgeving Oberhausen boekt, kun je extra lang van het park genieten en na een dag vol avonturen lekker uitrusten. Je geeft jezelf bovendien gelegenheid om meer van de omgeving te zien.

Goedkoop hotel Oberhausen met Movie Park Germany tickets

Via Hotels.nl vind je gauw een voordelige pakketreis met toegangsbewijzen voor Movie Park Germany en een verblijf in een hotel in omgeving Oberhausen. Ook kun je voor weinig geld overnachten in een comfortabel hotel in Oberhausen centrum. Bekijk de unieke aanbiedingen, maak je keuze en boek nu direct via onze website.

Waarom een hotel in Oberhausen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Oberhausen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro