Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in het centrum van Oldenzaal - Hotels.nl

Overnachten in de oudste stad van Twente? Met een hotel in Oldenzaal centrum ervaar je de Twentse gastvrijheid op de sfeervolle terrassen aan de Groote Markt. Bovendien bevindt zich vlakbij de hotels in Oldenzaal recreatiepark Het Hulsbeek, waar je onder meer kunt karten en survivallen. Benieuwd naar onze scherpe aanbiedingen voor een hotel in de omgeving Oldenzaal? Laat je inspireren door ons aanbod op Hotels.nl! Lees verder

Wandelen in de bossen tijdens overnachten Oldenzaal

Zodra je het hotel in Oldenzaal centrum verlaat ben je binnen een mum van tijd in de prachtige Twentse natuur. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het natuurgebied Hoge Venterink. Dit bos staat bij ecologen bekend als A-locatie, aangezien er zeldzame boomsoorten als ruwe iep, Spaanse aak en winterlinde groeien. Houd je ogen en oren open om tijdens je tocht diersoorten als reeën, steenmarters, hazen en konijnen te spotten. Ook zie je vogels als de groene specht in de natuur bij het hotel in de omgeving Oldenzaal vliegen.

Kunst en historie bij hotels Oldenzaal

Overnachten bij Oldenzaal is een feest voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis. Bezoek bijvoorbeeld vanaf de hotels in de buurt van Oldenzaal het Palthe Huis, waar je ervaart hoe de familie Palthe in de achttiende eeuw geleefd moet hebben. Daanraast is een bezoek aan het Rijkmuseum Twenthe een aanrader, met een van de grootste collecties aan kunstwerken in Oost-Nederland. In Openluchtmuseum Ootmarsum keer je terug naar het Twentse platteland van circa honderd jaar geleden. Bij de Museumfabriek komen natuur, cultuur, techniek en wetenschap samen. Hier word je uitgedaagd om creatief mee te doen en allerlei workshops en activiteiten te ondernemen.

Charmante steden en dorpen bij hotels in de buurt van Oldenzaal

Vlakbij Oldenzaal vind je allerlei pittoreske dorpjes om te bezoeken, zoals het kunstenaarsdorp Ootmarsum of Denekamp met een gezellig dorpsplein. Voor grote steden maak je een vanaf het hotel in Oldenzaal een uitstapje naar de levendige studentenstad Enschede. Meteen zin om zelf de regio Twente te ontdekken met je partner, vrienden of gezin? Neem dan een kijkje bij ons aanbod aan hotels in Oldenzaal op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Oldenzaal boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Oldenzaal te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro