Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Oostende? Voordelig genieten van culturele strandvakantie in België!

Ben je op zoek naar een leuke bestemming met brede stranden, lekker eten en een bijzondere architectuur? In de hotels in Oostende geniet je van een culturele strandvakantie in Vlaanderen! Lees verder

Hotels in Oostende in het centrum vlakbij het strand

De hotels in Oostende in het centrum zijn een fijn startpunt om de stad te ontdekken. Tijdens een wandeling over de sfeervolle boulevard bewonder je de galerijen. Deze Venetiaanse en Koninklijke Gaanderijen worden vandaag de dag gebruikt als tentoonstellingsruimten en er zijn verschillende horecazaken gevestigd. Neem ook zeker een kijkje bij Fort Napoleon als je gaat overnachten in Oostende. Dit vijfhoekige fort uit 1811 huisvest een museum waar je alles over de geschiedenis van het fort te weten komt. Verder ontdek je in Oostende een mix aan architecturen. Zo is het Kursaal met zijn vele ramen zeer modern, maar behoren de prachtige huizen in de Belle Epoquewijk van Oostende juist tot de historische monumenten. In de Sint Petrus- en Pauluskerk zie je elementen terug van beroemde Europese kerken, zoals de Dom van Keulen en de Notre Dame in Parijs.

Overnachten in Oostende met museum- en pretparkbezoek

Vanuit een goedkoop hotel in Oostende bezoek je verschillende musea. Atlantikwall Raversyde is een openluchtmuseum waar loopgraven en bunkers uit de Tweede Wereldoorlog zijn gereconstrueerd op de plek waar een deel van de Atlantikwall zich bevond. Mu.Zee is het kunstmuseum van Oostende, dat zich vooral richt op hedendaagse kunst van Vlaamse kunstenaars. Benieuwd naar de geschiedenis van Oostende? Bezoek dan het stadsmuseum, dat gevestigd is in een 18e-eeuws buitenpaleis waar de Belgische koninklijke familie ooit verbleef. Het Leopoldpark is gebouwd in een typische Engelse landschapsstijl met een weelderige bloemenpracht en verschillende bruggetjes. Het Koningspark heeft een fraaie Japanse tuin. Verblijf je met de kinderen in Oostende? Met een dagje Plopsaland De Panne doe je ze een groot plezier.

Hotel in Oostende aanbieding: de beste deals

Zoek je een goedkoop hotel in Oostende? Hotels.nl heeft de beste deals voor een weekendje weg in België. Profiteer van een hotel in Oostende aanbieding en geniet binnenkort van een voordelige strandvakantie.

Waarom een hotel in Oostende boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Oostende te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro