Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Oosterbeek. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Ontspannen in de prachtige natuur van de provincie Gelderland? Op Hotels.nl vind je charmante hotels in Oosterbeek en omgeving voor een overnachting met je partner, gezin of familie. Bij het hotel in Oosterbeek vind je een veelzijdig winkelaanbod, diverse musea en steden als Arnhem om te bezoeken. Laat je meteen inspireren door onze unieke hotelaanbiedingen op Hotels.nl om te overnachten in Oosterbeek. Lees verder

Wandelen en fietsen bij hotels in de buurt van Oosterbeek

Natuurliefhebbers kijken hun ogen uit tijdens het overnachten in Oosterbeek. Je verblijft namelijk vlakbij nationaal park De Hoge Veluwe. Met maar liefst 5400 hectare aan bossen, heidevelden, moerassen is dit een van de grootste nationale parken van Europa. Vergeet je verrekijker niet mee te nemen, aangezien je allerlei bijzondere dieren kunt spotten. Zo zie je de wasbeer, fazant, edelhert, vos en wilde zwijnen. Naast fietsen en wandelen in De Hoge Veluwe geniet je van de natuur in Park Hartenstein en Park Bato's wijk. Bovendien vindt ieder jaar in september in Oosterbeek de Airborne Wandeltocht plaats. Tijdens deze wandeltocht herdenkt men de Slag om Arnhem.

Kunst, cultuur en historie bij hotel Oosterbeek en omgeving

Vlakbij de hotels in de buurt van Oosterbeek geniet je als kunst- en historieliefhebber van de talrijke bezienswaardigheden. Stap bijvoorbeeld binnen in Kunstgalerij Albricht om schilderkunst van Hollandse en Franse meesters te bewonderen. In het Airborne museum kom je alles te weten over de Slag om Arnhem. Deze militaire operatie in september 1944 vond op deze locatie plaats, met als hoofdkwartier van de Britse luchtlandingstroepen villa Hartenstein. In de Airborne Experience ervaar je de hevige gevechten en vorm je een onderdeel van de operatie.

Vanuit hotel Oosterbeek een dagtrip naar Arnhem

In de omgeving van het hotel in Oosterbeek ligt Arnhem. Deze bruisende provinciehoofdstad beschikt over talrijke musea. Zo maak je in het Nederlands Openluchtmuseum kennis met de rijke tradities die Nederland heeft, terwijl in het Museum voor Moderne Kunst juist allerlei hedendaagse voorwerpen centraal staan. Dierenliefhebbers maken een uitstapje naar Burgers' Zoo, waar meer dan tienduizend dieren verblijven. Zo sta je hier oog in oog met pinguïns, de Aziatische olifant of stokstaartjes. Shopaholics bezoeken in Arnhem de zeven straatjes of het Spijkerkwartier. Reserveer meteen je favoriete hotel in Oosterbeek op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Oosterbeek boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro