Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Goedkoop hotel Oosterhout boeken

Wil jij er even tussenuit en zoek je voordelige hotels in Oosterhout? Kijk dan eens rond op de website van Hotels.nl! Wij hebben namelijk diverse leuke hotel Oosterhout aanbiedingen voor je. Bezoek dit bruisende stadje nabij Breda in Noord-Brabant en koppel er een paar overnachtingen aan. Er valt hier namelijk veel te beleven. Denk aan wandelingen in de natuur, lekker shoppen, Bourgondisch genieten en cultuur opsnuiven. Lees verder

Overnachten in Oosterhout: toeristische tips

In Oosterhout vind je een fantastische mix van charmante historische gebouwen en stoere overblijfselen van nijverheid. In het centrum kun je bijvoorbeeld de toren van de St. Jansbasiliek beklimmen. Combineer dit met een stadswandeling en een bezichtiging van het schitterende interieur van de kerk. Onderweg zul je ook allerlei toffe winkeltjes tegenkomen, zoals cadeaushops en speciaalzaken op het gebied van woninginrichting. Verder moet je zeker langs gaan bij het voormalige Galvanitas Fabrieksterrein. Op deze bruisende plek vind je onder meer het Museum of Young Art (MOYA) en een brouwerij. Wil je in de geschiedenis van de regio duiken? Bezoek dan Brabants Museum Oud-Oosterhout.

De mooie omgeving van de hotels in Oosterhout

Even boven Oosterhout ligt de Biesbosch. Dit unieke natuurgebied is een verkenning dubbel en dwars waard. Maak er bijvoorbeeld een kanotocht. Of wat dacht je van wandelen over de Vrachelse Heide? Een andere interessante plek is het gebied van de kloosters van de Heilige Driehoek (h3h) met de Sint-Catharinadal, de Onze Lieve Vrouwe Abdij en de Sint Paulusadbij. Deze monumentale panden staan in een prachtige omgeving met tuinen en landerijen. Je kunt hier terecht voor rust en bezinning. Tot slot is het leuk om een route langs de vijf slotjes van Oosterhout te maken. In deze kleine kasteeltjes woonden vroeger de rijkste mensen van de stad.

Nieuwe hotel Oosterhout aanbieding

Zoek jij een goedkoop hotel in Oosterhout voor één of twee nachten? Via de hoteldeals van Hotels.nl zul jij gegarandeerd voordelig overnachten in Oosterhout! Kies voor een uniek arrangement inclusief ontbijt en diner of boek alleen een hotelkamer voor een weekendje weg. Boek nu en profiteer van de lage prijzen.

Waarom een hotel in Oosterhout boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro