Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Ossendrecht? Geniet van een zorgeloos weekendje Brabant!

Heb je behoefte aan een weekendje rust in de natuur, laat je dan verrassen door de hotels in Ossendrecht in Brabant. Je geniet hier van een zorgeloos verblijf te midden van de schilderachtige landschappen van de Brabantse Wal en steekt eenvoudig de Belgische grens over voor een dagje Antwerpen. Lees verder

Hotels Ossendrecht met aandacht voor de Nederlands-Belgische natuur

De hotels in Ossendrecht hebben een fraaie ligging in het grensgebied tussen Nederland en België. Hier ontdek je het opvallende landschap van de Brabantse Wal, dat zich kenmerkt door een steilrand die een abrupte overgang vormt tussen de hoger gelegen zandgronden en lager gelegen kleipolders. Het beschermde natuurgebied is een walhalla voor wandelaars, fietsers en watersporters. Een ander mooi natuurgebied bij Ossendrecht is Grenspark Kalmthoutse Heide, waarvan een klein deel in Nederland ligt. De Kalmthoutse Heide bestaat uit duinen, stuifzanden, heidevelden, vennen en naaldbossen. Oftewel: een fijne plek om in alle rust van de natuur te genieten.

Hotels in Ossendrecht met culturele uitstapjes in de omgeving

Er zijn ook volop mogelijkheden voor culturele uitstapjes wanneer je gaat overnachten in Ossendrecht. Je kunt daarbij alle kanten op want Ossendrecht ligt centraal ten opzichte van Zuid-Brabantse steden als Bergen op Zoom en Breda, maar het dorp is ook de poort naar Zeeland en zelfs Antwerpen. Een van de hoogtepunten in Bergen op Zoom is het Markiezenhof, een laatgotisch stadspaleis dat tegenwoordig is ingericht als museum. Hier kom je alles te weten over de tijd dat de markiezen er leefden. Zeeuwse steden als Middelburg en Vlissingen zijn ook goed bereikbaar en leuk voor een dagje uit. In Antwerpen bewonder je schitterende gildehuizen aan de Grote Markt en neem je een kijkje in de gotische Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. In het Rubenshuis bewonder je kunstwerken van de gelijknamige kunstenaar Peter Paul Rubens, terwijl het Museum aan de Stroom meer dan 500.000 kunstobjecten bezit, die verspreid over tien verdiepingen worden tentoongesteld.

Hotels Ossendrecht: profiteer van leuke aanbiedingen

Wil je overnachten in Ossendrecht? Hotels.nl heeft leuke deals in Brabant en de rest van Nederland. Boek direct een hotel in Ossendrecht en geniet binnenkort van een voordelige vakantie in Zuid-Nederland.

Waarom een hotel in Ossendrecht boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro