Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Papendrecht: unieke hotelaanbiedingen

Heb jij zin in een uitstapje naar een mooi deel van Nederland en zoek je goedkope hotels in Papendrecht voor overnachtingen? Dan is het slim om het aanbod van Hotels.nl eens te doorzoeken. Wij hebben unieke aanbiedingen en arrangementen bij de leukste hotels van Papendrecht en omgeving. Papendrecht is een verrassend leuk dijkdorp dat aan de Merwede bij Dordrecht ligt. In en om het dorp zijn tal van mogelijkheden voor interessante uitjes. Lees verder

Ontdek Papendrecht en de Alblasserwaard

Papendrecht ligt op een mooie plek aan de rivier langs het typisch Hollandse landschap van de Alblasserwaard. Tijdens een wandeling langs de Merwede, bij het Merwehoofd en het Aviolandapad, wordt je getrakteerd op mooie uitzichten en de kunstwerken van Beeldenpark Drechtoevers. Midden in de rivier ligt het schitterende natuureiland Sophiapolder. Dit zoetwatergetijdengebied trekt veel watervogels aan en is te bereiken via een voetveer vanuit Hendrik-Ido-Ambacht. Even buiten Papendrecht vind je de Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard. Bezoek het bijbehorende streeknatuurcentrum en wandel door de fraaie heemtuin. De Alblasserwaard is een fantastisch gebied om mooie fietstochten te maken door het polderlandschap. Je komt langs oude veendijken, lange sloten, plassen, pittoreske dorpjes en weilanden. Absoluut hoogtepunt is Kinderdijk met zijn wereldberoemde molens en gemalen.

Overnachten bij Papendrecht en Kinderdijk

Als je komt overnachten in Papendrecht is een bezoek aan Kinderdijk kortom een must. De negentien molens zijn echt prachtig om te zien. Maak er een wandeling, fiets er naartoe of ga mee op een rondvaart. Bezoek de twee museummolens en het monumentale Wisboomgemaal. Zo leer je meer over de boeiende geschiedenis van het Nederlandse waterbeheer. Andere tips voor uitstapjes in en rondom Papendrecht: een bezoek aan het museum van Stichting Dorpsbehoud Papendrecht, een dagje naar Dordrecht of Rotterdam en een kanotocht door de Biesbosch.

Voordelige hotels in Papendrecht

Wil jij voor weinig geld een kamer boeken in één van de hotels bij Papendrecht? Check dan snel de goedkope deals van Hotels.nl! Er zit vast en zeker een passende aanbieding met een aantal hotelovernachtingen voor je bij. Ook een uitgebreid hotelarrangement met ontbijt en diner behoort tot de mogelijkheden.

Waarom een hotel in Papendrecht boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Papendrecht te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro