Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Pieterburen? Voordelige deals aan de Waddenzee!

Heb je behoefte aan een weekend weg aan zee maar wil je de drukte van de populaire stranden aan de Nederlandse kust ontlopen? In de hotels in Pieterburen overnacht je vlakbij de Waddenzee en ontdek je de prachtige natuur rond het Lauwersmeer. Lees verder

Overnachten Pieterburen met ontspanning in de bijzondere natuur

Je geniet optimaal van rust en stilte als je in Pieterburen gaat overnachten. De bijzondere natuur leent zich bij uitstek voor lange wandelingen. Zo wandel je hier een deel van het beroemde Pieterpad en zijn er verschillende excursies om te wadlopen. Wandelroute Noordpolderzijl neemt je mee door een landschap van kwelders vlak bij Pieterburen. Dit gebied is rijk aan vogels en zal zeker vogelaars bekoren. In Pieterburen zelf neem je een kijkje in het Bezoekerscentrum Waddenkust, waar je alles te weten komt over het Waddengebied. In het Zeehondencentrum worden zeehonden opgevangen. In het opvangcentrum leer je meer over zeehonden en de Waddenzee. Verder heeft Pieterburen een prachtige botanische tuin. Domies Toen heeft onder meer een kruidentuin en een rozentuin en vind je naast de 15e-eeuwse Petruskerk in Pieterburen.

Hotel in de buurt van Pieterburen met mooie uitstapjes

Overnachten in Pieterburen is een fijn startpunt om een kijkje te nemen in de omgeving. Natuurliefhebbers bezoeken Nationaal Park Lauwersmeer, een water- en vogelrijk gebied dat je het beste per boot verkent. Het is bovendien een zogeheten Dark Sky Park, waar de lucht ideaal is om sterren te kijken. Heb je zin in een dagje cultuur? Bezoek dan provinciehoofdstad Groningen, met zijn schilderachtige hofjes vol monumenten. Een van de hoogtepunten in de stad is het Groninger Museum, dat opvalt door de moderne architectuur van het gebouw. Voor de mooiste uitzichten over de stad zit je goed op het dakterras van het Forum of beklim je de iconische Martinitoren.

In Pieterburen overnachten: bekijk alle deals

Wil je in Pieterburen overnachten? Hotels.nl heeft de beste deals voor een weekendje weg in het noorden van Nederland. Vlak aan de Waddenzee maar ook in de rest van Groningen. Boek direct een hotel in de buurt van Pieterburen en geniet binnenkort van een welverdiende strandvakantie in eigen land.

Waarom een hotel in Pieterburen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Pieterburen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro