Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Rhenen? Bosrijk verblijf op de Utrechtse Heuvelrug!

Heb je zin in een weekendje weg tussen Utrecht en Gelderland? In de hotels in Rhenen geniet je van de bosrijke landschappen van de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei en ontdek je de indrukwekkende oorlogsgeschiedenis van deze regio. Lees verder

Hotels in Rhenen met ruimte voor geschiedenis en natuur

Vanuit een hotel in de buurt van Rhenen maak je kennis met deze Utrechtse stad. Tijdens een stadswandeling kom je alles te weten over de geschiedenis van Rhenen. Je passeert onder meer de Cunerakerk met een fraaie laatgotische stijl, de 19e-eeuwse Binnenmolen en het Oude Raadhuis. Op de Grebbeberg bezoek je de indrukwekkende militaire begraafplaats, waar meer dan 800 gesneuvelde militairen uit de Tweede Wereldoorlog begraven liggen. Rond de Grebbeberg ligt een natuurgebied, dat onderdeel is van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Hier kijk je uit over de Nederrijn en Betuwe. Natuurgebied Kwintelooijen is een bijna on-Nederlands landschap, met glooiende heuvels en een eindeloos uitzicht. De Blauwe Kamer kenmerkt zich door een schilderachtig rivierenlandschap dat talloze vogels aantrekt.

Hotel in de buurt van Rhenen voor stedentrip Wageningen

Kies voor een hotel in de omgeving van Rhenen voor een stedentrip naar Wageningen. In deze stad werd in 1945 onderhandeld over de capitulatie van de Duitsers. In Hotel de Wereld, waar de capitulatie akte werd ondertekend, wordt deze historische gebeurtenis uiteengezet. Wageningen is verder een bruisende studentenstad en heeft een aantal interessante musea. Zo bewonder je in Het Depot een fraaie collectie hedendaagse beeldhouwkunst. In de botanische tuin De Dreijen bij het museum maak je een ontspannen wandeling. In het charmante Amerongen bezoek je het gelijknamige kasteel uit de 17e eeuw, met een prachtige ligging in de uiterwaarden van de Nederrijn. Het museum heeft een uitgebreide collectie objecten, kunst en muziek van de vroegere kasteelbewoners.

Hotels Rhenen: altijd de leukste deals

Zoek je een hotel in de omgeving van Rhenen of in de stad zelf? Hotels.nl heeft de beste aanbiedingen voor een nachtje of weekendje weg. In Utrecht, Gelderland en alle andere provincies van Nederland. Boek vandaag nog een van de hotels in Rhenen en geniet binnenkort van een welverdiende vakantie in eigen land.

Waarom een hotel in Rhenen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Rhenen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro