Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Ridderkerk? Genieten van cultureel erfgoed in Zuid-Holland!

Zin in een weekendje weg in eigen land vol cultureel erfgoed en bruisende steden? Vanuit de hotels in Ridderkerk bezoek je het beschermde molenlandschap van Kinderdijk en ga je winkelen in Rotterdam en Dordrecht. Lees verder

Overnachten in Ridderkerk met bezoek aan Kinderdijk

Met een hotel in Ridderkerk aanbieding ontdek je voordelig deze stad in Zuid-Holland. Ridderkerk is omgeven door prachtige natuurgebieden, zoals de Crezéepolder en de Ridderkerkse Griend, maar ook het Waalbos en het Donckse Bos. Een van de mooiste landschappen vlakbij Ridderkerk is Nationaal Park De Biesbosch. In wat het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa is, kun je eindeloos wandelen en varen. Tijdens een bevertocht door de Biesbosch spot je mogelijk deze vernuftige dieren. Vanuit de hotels in Ridderkerk bezoek je eenvoudig Kinderdijk, dat is uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed. Het gebied in de Alblasserwaard telt 18 historische molens die samen een fotogeniek oer-Hollands plaatje vormen. Naast de prachtige molens kom je tijdens een bezoek aan Kinderdijk ook alles te weten over de evolutie en innovatie van het Nederlandse watermanagement.

Hotels in Ridderkerk voor stedentrip Rotterdam

Overnachten in Ridderkerk is een aanrader als je zin hebt in een stedentrip naar Rotterdam. In de bruisende havenstad bewonder je een combinatie van oude en nieuwe architectuur. Bijzonder zijn de kleurrijke kubuswoningen en ook het Centraal Station valt op. Vanaf de Euromast heb je een spectaculair uitzicht over de stad. Verder kun je in Rotterdam prima winkelen. In de Markthal worden de zintuigen geprikkeld en in de Koopgoot vind je alle bekende winkelketens. Ook Dordrecht is een leuke winkelstad. Verder ontdek je in Dordrecht een prachtige historische binnenstad vol monumenten. Opvallend is de Grote Kerk, waarvan de toren nooit is afgebouwd. Verder is Dordrecht rijk aan leuke musea. In het Dordrechts Museum krijg je een overzicht van ruim zes eeuwen aan Nederlandse schilderkunst, vanaf de renaissance tot nu.

Hotel in Ridderkerk aanbieding met de beste deals

Zoek je een hotel in Ridderkerk? Hotels.nl verzorgt de leukste hotelaanbiedingen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Boek direct en ga binnenkort voordelig overnachten in Ridderkerk tijdens een afwisselend weekendje weg.

Waarom een hotel in Ridderkerk boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro