Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Rijssen? De beste deals voor rustgevend weekend Overijssel!

Weg van de Randstad geniet je in de hotels in Rijssen van rust en prachtige landschappen in Overijssel. Je wordt omringd door de natuur van de Sallandse Heuvelrug waar je lekker buiten bent en goed kunt ontspannen. Lees verder

Hotel Rijssen in het centrum met ontspanning in de Sallandse natuur

Vanuit een hotel in Rijssen in het centrum maak je een mooie stadswandeling en kom je alles te weten over het Hanzeverleden. Rijssen heeft diverse stadswandelingen, waaronder de Centrumroute die je alles vertelt over de geschiedenis van de stad. De Bevrijdingsroute gaat in op het oorlogsverleden van Rijssen en de Textiel- en Juteroute richt zich op het verleden van Rijssen als belangrijke producent van jute. Het Rijssens Museum is gehuisvest in het voormalige kasteel De Oosterhof. Door middel van talloze objecten wordt de historie van Rijssen uiteengezet. Ook is er een apart brandweermuseum. Met een hotel in Rijssen aanbieding geniet je tevens van de fraaie natuur. Nationaal Park Sallandse Heuvelrug is een van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van Europa dat zich kenmerkt door een glooiend landschap dat is ontstaan door een stuwwal uit de ijstijd. In dit beschermde natuurgebied lopen verschillende goed gemarkeerde wandelroutes.

Hotel in de buurt van Rijssen voor stedentrip Deventer

Neem ook zeker een kijkje in de omgeving als je gaat overnachten in Rijssen. Bijvoorbeeld in het charmante Almelo, waar je onder meer het stadsmuseum bezoekt en het Wevershuisje, waar je alles te weten komt over textielwerkvormen als weven en spinnen. Een hotel in de buurt van Rijssen is ideaal voor een stedentrip naar Deventer, met zijn fraaie ligging aan het water. In het historische centrum neem je een kijkje bij het Waaggebouw uit de 16e eeuw. Het Bergkwartier is rijk aan monumentale panden. Verder bezoek je het Speelgoedmuseum en geniet je van schilderachtige landschappen tijdens een rondvaart over de IJssel.

Hotel Rijssen aanbieding: bekijk het aanbod

Wil je overnachten in Rijssen? Hotels.nl heeft de leukste deals voor een zorgeloos weekendje Overijssel en daarnaast tal van andere bestemmingen met veel voordeel. Al meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor!

Waarom een hotel in Rijssen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Rijssen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro