Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Roden? De beste deals voor een ontspannen weekendje Drenthe!

Heb je zin in een weekendje ontspanning in een landelijke omgeving, weg van een druk bestaan? In de hotels in Roden geniet je van een zorgeloos verblijf in Drenthe met alle ruimte om te wandelen en ontdek je bruisende steden als Assen en Groningen. Lees verder

Overnachten in Roden: genieten van uniek landschap

Vanuit een hotel in Roden in Drenthe ontdek je dit bijzondere esdorp. Roden, of Roon op zijn Drents, is rijk aan cultureel erfgoed. Landgoed Mensinge is een historische havezate die nog authentiek is ingericht. Je komt er alles te weten over hoe er vroeger in een havezate in Drenthe werd geleefd. Het landgoed grenst aan een uitgestrekt bosgebied. Natuurliefhebbers ontdekken in de omgeving van Roden de unieke landschappen die behoren tot Nationaal Park Drentsche Aa, ook wel het best bewaarde beek- en esdorpenlandschap van West-Europa. In dit oeroude natuurgebied lopen verschillende wandelroutes die je meenemen door schilderachtige beekdalen.

Hotel in de buurt van Roden met bezoek aan Assen en Groningen

Een hotel in de buurt van Roden is ideaal voor een stedentrip in de omgeving. In de Drentse hoofdstad Assen nemen waaghalzen een kijkje op het supersnelle circuit. In de monumentale binnenstad bezoek je het Drents Museum. Je betreedt het museum via een voormalig koetshuis van het Drostenhuis. Binnen wachten interessante tentoonstellingen over archeologie en kunst. Een van de pronkstukken in de collectie is de Kano van Pesse. Deze mesolithische boomstamkano wordt gezien als de oudste boot ter wereld, die dateert tussen 8200 en 7600 voor Christus. Vanuit een hotel in Roden ben je zo in Groningen. In de pittoreske binnenstad vol hofjes beklim je onder meer de iconische Martinitoren, voor een fraai uitzicht over de stad. Het Groninger Museum heeft een uitgebreide kunstcollectie maar valt ook zeker op door de architectuur van het gebouw.

Hotel in Roden Drenthe: bekijk alle deals

Wil je overnachten in Roden? Hotels.nl heeft een ruim aanbod van leuke deals voor een nachtje of weekendje Drenthe. Ook voor andere hotelaanbiedingen zit je goed. Boek vandaag nog, al ruim 5 miljoen boekers genoten zo van een voordelige vakantie!

Waarom een hotel in Roden boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Roden te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro