Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in het centrum van Roosendaal - hotels.nl

Op zoek naar een charmant hotel bij de Belgische grens? In de hotels in Roosendaal centrum van Hotels.nl ervaar je de Brabantse gastvrijheid in een comfortabele setting. Wandel door de historische binnenstad, ga op stap in Antwerpen of rijd naar de Zeeuwse kust. Doe direct inspiratie op voor jouw volgende reis met de goedkope hotels Roosendaal van Hotels.nl! Lees verder

Historie en cultuur bij hotels in de buurt van Roosendaal

De hotels bij het Roosendaal station liggen vlak in de buurt van allerlei interessante bezienswaardigheden. Bezoek vanaf het goedkope hotel in Roosendaal bijvoorbeeld het Museum Tongerlohuys. Dit museum is geherbergd in de Sint Janskerk en biedt een gevarieerd aanbod van de rijke historie van de stad aan. Daarnaast bewonder je hier ook exposities met moderne kunst. Wandel vervolgens door de gezellige binnenstad en haal bij Bakkerij van den Bemd de authentieke Roosendaalse Wegge. Bij theater De Kring in de stad bezoek je allerlei soorten voorstellingen voor jong en oud.

Urenlang winkelen bij hotels Roosendaal station

De hotels in Roosendaal centrum bevinden zich vlakbij het Designer Outlet centrum. Hier kun je urenlang shoppen voor kledingitems met minimaal twintig procent korting. In het outlet center zijn maar liefst 75 winkels gevestigd met uiteenlopende topmerken: van Karl Lagerfeld tot ONLY. Tussendoor schuif je aan bij een van de gezellige restaurants of cafés voor een stuk taart, kopje koffie of welverdiende lunch. Regelmatig organiseert het outlet center evenementen, waaronder Late Night Shopping. Tijdens deze avonden kun je extra lang winkelen met hoge korting. Vervolgens ben je in een mum van tijd in het hotel in Roosendaal om comfortabel te overnachten.

Hotels bij Roosendaal voor jong en oud

Met de hotels in de buurt van Roosendaal is er voor iedere leeftijd wat te beleven. Zo is Buitenspeeltuin Vrouwenhof al meer dan zestig jaar een begrip in de omgeving van de stad. Hier klauteren en klimmen de kinderen op allerlei speeltoestellen. Voor meer klimavonturen ga je vanaf het hotel bij Roosendaal naar Yellow Stone. In dit klimcentrum klim je met uiterste concentratie zo ver mogelijk omhoog. Of ga naar Indoor Skydive Roosendaal om te ervaren hoe het is om te vliegen. Reserveer direct een hotel in Roosendaal centrum op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Roosendaal boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Roosendaal te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro