Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Ruurlo. Bekijk onze unieke aanbiedingen - hotels.nl

Even onthaasten in het coulissen landschap van de Achterhoek? Met de hotel in Ruurlo en omgeving kom je volledig tot rust in de natuur. Bovendien ligt Kasteel Ruurlo vlakbij met het grootste heggendoolhof van Europa. Verder liggen charmante steden als Deventer, Zutphen en Lochem in de buurt. Bekijk direct onze unieke aanbiedingen om te overnachten in Ruurlo op Hotels.nl! Lees verder

Volg de Achtkastelenroute bij hotels Ruurlo en omgeving

Van de dichtbegroeide bossen bij Montferland tot de parktuinen met landhuizen bij de Graafschap en het hoogveengebied bij Winterswijk. De natuur van de Achterhoek is enorm divers. De Achterhoek is dan ook een fantastische plek om actief in de natuur te zijn. Volg bijvoorbeeld de Achtkastelenroute van Vorden. Deze route van maar liefst 34 kilometer is de oudste fietsroute die met wegwijzers werd aangegeven van ons kikkerland. Zoals de route al aangeeft rijd je tijdens de tocht langs acht prachtige kastelen in de streek.

Kunst en cultuur bij overnachten in Ruurlo

Niet alleen voor rust en natuur ben je bij de hotels in Ruurlo op de juiste plek. Zo vind je midden in de bossen van de Achterhoek het Kasteel Ruurlo. In het veertiende-eeuwse kasteel is Museum MORE gevestigd. Hier bewonder je de kunst van Carel Willink, een van de belangrijkste kunstenaars van ons land. Daarnaast zie je hier onder meer kleding van ontwerper Fong Leng, die door de derde vrouw van Willink, Mathilde de Doelder, veelvuldig gedragen werden. Maak daarnaast een uitstapje door de Engelse landschapstuin die nauw aansluit bij het ontwerp van het kasteel.

Hotels in Ruurlo voor jong en oud

Tijdens het overnachten in Ruurlo verveelt zowel jong als oud zich geen moment. Zorg bijvoorbeeld dat je niet verdwaalt in het grootste doolhof van Nederland, of stijg tot grote hoogte in het Klimbos. Zodra je klaar bent met tokkelen en klauteren tussen de bomen, bezoek je het naastgelegen restaurant de Heikamp voor een smaakvolle pannenkoek. Geïnspireerd geraakt om zelf op reis te gaan in de Achterhoek met je partner, vrienden of gezin? Neem dan een kijkje bij onze hotels in Ruurlo op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Ruurlo boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro