Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Sint-Truiden. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar de Belgische gastvrijheid? Met de hotels in Sint-Truiden van Hotels.nl heb je meteen het gevoel alsof je in het buitenland bent, terwijl het slechts een korte afstand van Nederland is. Ga op pad in de natuur of bezoek steden als Hasselt, Luik en Maastricht tijdens het overnachten in Sint-Truiden. Laat je meteen inspireren door onze Sint-Truiden hotels op Hotels.nl! Lees verder

Overnachten in Sint-Truiden bij 250 monumenten

Sint-Truiden telt maar liefst 250 beschermde gebouwen en monumenten. Maak vanaf het hotel in Sint-Truiden België wandeling om ieder monument van de stad te bezoeken. Je volgt hierbij de klinknagels op het trottoir door de Belgische stad. Onderweg vind je informatie over de monumenten op de fraai versierde gevels. Onderweg tijdens de route langs het Sint-Truiden hotel beklim je de abdijtoren met maar liefst 196 trappen voor een schitterend uitzicht over de omgeving. Daarnaast is Museum De Mindere een aanrader om te bezoeken. Je komt hier alles te weten over Franciscus van Assisi.

Hotel Sint-Truiden België in het hart van de fruitstreek

Wanneer je in Sint-Truiden gaat overnachten, verblijf je in dé fruitstad van de provincie Limburg. In de lente is de stad omringd door de vele fruitbloesems. Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets en trek door het glooiende fruitlandschap. Maak onderweg een tussenstop bij een bloesembar of laat je rondleiden door een wijngaard of fruitbedrijf. Tijdens de zomermaanden zie je allerlei tonnen met appels, kersen en peren in het landschap. Ga samen met je partner of gezin naar een van de fruittelers tijdens het in Sint-Truiden overnachten en pluk samen de vruchten van de bomen.

Genieten van de Belgische lekkernijen bij hotels in Sint-Truiden

Van alle indrukken bij het hotel in Sint-Truiden krijg je uiteraard trek! Bezoek dan ook een van de gastvrije terrassen om de echte Vlaamse friet, de Luikse of Brusselse wafels of het Belgisch bier te proeven. In de buurt, bij Brouwerij en distilleerderij Wilderen, krijg je een boeiende rondleiding over het lokaal gebrouwen bier. Hier kun je het smaakvolle bier ook proeven. Meteen zin om een hotel in Sint-Truiden te reserveren? Bekijk dan onze scherpe aanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Sint-Truiden boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro