Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Sittard? Voordelig weekendje weg in het hart van Limburg!

Zin in een weekendje weg in Limburg? De hotels in Sittard liggen in het hart van de provincie en zijn daarom een mooi startpunt om leuke steden als Maastricht en Roermond te bezoeken en te genieten van de afwisselende Limburgse natuur. Lees verder

Hotels Sittard in het centrum voor verrassende stedentrip

Vanuit de hotels in Sittard in het centrum ontdek je deze verrassende stad in het midden van Limburg. De oude vestingstad is rijk aan religieuze monumenten, waaronder talloze kerken, kapellen en kloosters. Blikvanger is de 19e-eeuwse basiliek in neogotische stijl. Het Kloosterkwartier telt 7 rijksmonumenten, waaronder het Ursulinenklooster en Dominicanenklooster. Als je gaat overnachten in Sittard, maak dan zeker een wandeling over de middeleeuwse stadswallen, die grotendeels bewaard zijn gebleven, en neem een kijkje bij Fort Sanderbout. Verder heeft Sittard een gezellig plein, de Markt, waar je op een terras ontspant met een kopje koffie en Limburgse vlaai. Cultuurliefhebbers kunnen goedkoop overnachten in Sittard en bezoeken Museum De Domijnen, met een gevarieerde collectie hedendaagse kunst, archeologie en stedelijke geschiedenis.

Overnachten in Sittard voor ontdekkingstocht Limburg

Een goedkoop hotel in Sittard is ideaal voor een stedentrip in Limburg, want de stad ligt tussen Roermond in het noorden en Maastricht in het zuiden in. In Roermond kun je uitstekend winkelen in de Designer Outlet, met talloze bekende merken die je tegen een vriendelijk prijsje koopt. In het Cuypershuis kom je alles te weten over de beroemde architect Pierre Cuypers. Goedkoop overnachten in Sittard is een aanrader voor een bezoek aan Maastricht, waar je geniet van de gezelligheid op het Vrijthof. In de bijzondere boekhandel in de Dominicanenkerk snuffel je op je gemak tussen de boeken, terwijl je bij Fort Sint Pieter inzicht krijgt in de geschiedenis van Maastricht.

Hotel in Sittard aanbieding: profiteren van veel voordeel

Zoek je een goedkoop hotel in Sittard? Hotels.nl heeft de beste deals voor een bourgondisch weekend weg in Limburg. Ook voor een comfortabele hotelovernachting ben je aan het juiste adres. Profiteer direct van een hotel in Sittard aanbieding en geniet binnenkort van een voordelig verblijf in het zuiden van Nederland.

Waarom een hotel in Sittard boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Sittard te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro