Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Sluis. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Heerlijk genieten van een strandvakantie aan de Zeeuwse kust? Met de hotels in Sluis van Hotels.nl verblijf je in het uiterste zuidwesten van Zeeland, aan de Belgische grens. Niet alleen ligt de Noordzeekust om de hoek, ook geniet je hier van het bourgondische leven op het terras. Bovendien ligt natuurgebied het Zwin op nog geen minuten afstand. Bekijk meteen onze aanbiedingen voor een goedkoop hotel Sluis op Hotels.nl! Lees verder

Hotels Sluis centrum vlakbij rijke historie van de stad

De hotels in Sluis centrum bevinden zich vlakbij allerlei historische bezienswaardigheden in de stad. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar het Belfort bij het stadhuis. Sluis beschikt als enige stad in ons kikkerland over dit authentiek Vlaamse monument. Ieder kwartier speelt het klokkenspel in de toren van het Belfort, dat door Jantje van Sluis gespeeld wordt. Beklim de toren voor een uniek uitzicht over de stad of bekijk de tentoonstelling over de geschiedenis van de stad. In de kelder zie je allerlei tijdelijke exposities. Maak vervolgens een wandeling over de stadswallen en de eeuwenoude straatjes door de stad. Op het Walplein vind je bovendien het borstbeeld van Johan Hendrik van Dale; de grondlegger van het populaire Nederlandse woordenboek.

Genieten in de natuur tijdens overnachten in Sluis

Zandkastelen bouwen, zwemmen in zee of een lange strandwandeling. Met het strand om de hoek bij de hotels Sluis heb je alle ruimte om uitgebreid aan het strand te creëren. Tijdens een warme zomerdag luier je met je favoriete boek in het zand, terwijl de kinderen een fanatiek spelletje beachvolleybal spelen. Ook bij minder mooi weer is de kust bij het goedkope hotel Sluis aantrekkelijk. Het samenspel van de woeste golven met de wind maakt de zee een uniek schouwspel. Voor meer natuur bezoek je het unieke getijdengebied het Zwin. Dit natuurgebied ligt op de grens tussen Nederland en België en beschikt over bijzondere flora en fauna, zoals de tureluur, scholekster en zwartkop.

Een uitstapje naar Brugge bij hotels Sluis

Bij het overnachten in Sluis is een uitstapje naar de stad Brugge een aanrader. Maak in deze romantische stad een rondvaart over de reien, bezoek het Belfort of proef de lekkerste chocolade in het museum Choco-Story. Boek meteen jouw favoriete hotel in omgeving Sluis op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Sluis boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro