Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Soestduinen? Voordelig genieten van Utrechtse Sahara!

Zin in een exotische vakantie waarbij je niet lang hoeft te vliegen? De hotels in Soestduinen liggen midden in de Utrechtse 'Sahara', waar je geniet van een bijzondere natuur, terwijl steden als Utrecht en Amersfoort een cultureel tintje geven aan een ontspannen vakantie in het hart van Nederland. Lees verder

Hotels in Soestduinen aanbieding voor korte natuurvakantie

De hotels in Soestduinen liggen in een prachtige omgeving, tussen de "Lange" en "Korte Duinen" van de Soester Duinen. Dit natuurgebied kenmerkt zich door uitgestrekte zandverstuivingen, heidevelden en bossen aan de noordelijke rand van de Utrechtse Heuvelrug. Het ongerepte gebied doet met een beetje fantasie exotisch en woestijnachtig aan. Wandelaars volgen in het gebied de Europese wandelroute E11, ook wel het Marskramerpad genoemd. Met een hotels in Soestduinen aanbieding ontdek je ook de fraaie landschappen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het beschermde natuurgebied dankt zijn glooiende landschap aan de stuwwal die is ontstaan in de voorlaatste IJstijd. Tijdens een wandeling in het nationaal park spot je talloze vogels en mogelijk ook 'wilde' dieren, zoals vossen, reeën en de zeldzame boommarter.

Hotels in Soestduinen met culturele uitstapjes

Overnachten in een van de hotels in Soestduinen met een aanbieding is zeker een aanrader voor een Utrechtse stedentrip. In Utrecht beklim je de Dom en maak je een rondvaart door de grachten. In de oude garnizoensstad Amersfoort wandel je door het middeleeuwse centrum, waar de Koppelpoort het bekendste monument is. De hotels in Soestduinen zijn voor cultuurliefhebbers een prima startpunt om de vele kastelen, forten en landhuizen in de omgeving te ontdekken. De Stelling van Utrecht bestaat uit 16 forten die rondom de stad liggen, die onderdeel uitmaakten van de Hollandse Waterlinie. Een van de mooiste kastelen in de omgeving is Kasteel de Haar in Haarzuilens. Dit grootste kasteel van Nederland heeft mooie tuinen om te wandelen.

Hotels Soestduinen: bekijk het afwisselende aanbod

Wil je in een van de hotels in Soestduinen overnachten? Hotels.nl heeft de beste deals voor een weekendje weg in eigen land. En ook voor een mooie buitenlandse bestemming met veel voordeel ben je aan het juiste adres.

Waarom een hotel in Soestduinen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Soestduinen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro