Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Spier - Hotels.nl. Alle hotels in Spier. Doorzoek onze unieke aanbiedingen.

Er even heerlijk tussenuit in de prachtige natuur van Drenthe? Met de hotels in Spier van Hotels.nl verblijf in een comfortabele hotelkamer, zodat je alle tijd en ruimte hebt om de omgeving te verkennen. Stap op de fiets en trek door het Drentse landschap, of bezoek steden als Giethoorn, Hoogeveen of Emmen. Bekijk meteen onze hotel Spier aanbiedingen op Hotels.nl voor jouw volgende reis. Lees verder

Voordelige hotel Spier arrangementen voor een aangenaam verblijf

Met de hotel Spier arrangementen ontbreekt het je aan niets tijdens je vakantie. Kies bijvoorbeeld voor een voordelig arrangement voor het overnachten in Spier inclusief ontbijt en diner, zodat je bij je verblijf direct aanschuift in het charmante restaurant. Met een sportief arrangement is bijvoorbeeld de fietsverhuur bij de hotel Spier aanbieding inbegrepen, zodat je bij aankomst meteen op de fiets kunt stappen om de Drentse natuur te ontdekken. Met de wellness arrangementen bij de hotels Spier heb je gratis toegang tot de wellness-, zwembad- en saunafaciliteiten bij je verblijf. Hét ideale arrangement om te onthaasten met je vriend of vriendin.

Ontspannen in de natuur bij overnachten Spier

Met de hotels bij Spier sta je 's ochtends fris en opgewekt op om de Drentse natuur te verkennen. De groene provincie beschikt over drie nationale parken, namelijk het Drents-Friese Wold, het Dwingelderveld en de Drentsche Aa. Stap direct op je fiets of mountainbike of ga te voet de natuur in en ontdek het bijzondere landschap aan heide, bos en vennen. Vergeet bovendien niet om je fotocamera mee te nemen, aangezien je onderweg allerlei diersoorten kunt tegenkomen als Schotse hooglanders, heideschapen of wilde zwijnen.

Op zoek naar de hunebedden bij hotels Spier

De provincie Drenthe is beroemd vanwege de mysterieuze hunebedden. Er is zelfs een speciale Hunebed Highway waarlangs diverse van de prehistorische stenen te vinden zijn. Voor meer informatie over de zwerfkeien bezoek je vanaf het hotel in Spier het Hunebedcentrum in Borger. Niet alleen vind je hier de grootste hunebedden uit de regio, ook kom je meer te weten over de geschiedenis van de stenen. Reserveer direct een van onze unieke aanbiedingen voor een hotel in Spier op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Spier boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro