Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Stadskanaal? De beste deals voor een weekendje Noord-Nederland!

Heb je zin in een weekendje weg in eigen land, met volop natuur en cultureel erfgoed? De hotels in Stadskanaal hebben een mooie ligging op de grens van Groningen en Drenthe, met ruimte voor de bijzondere natuur in beide provincies en uitstapjes naar bruisende steden als Groningen en Assen. Lees verder

Overnachten in Stadskanaal met bezoek aan Bourtange

Met een hotel in Stadskanaal aanbieding maak je voordelig kennis met deze Groningse stad. Een van de belangrijkste attracties is Museumspoorlijn STAR, een museumspoorlijn met een stoomtrein tussen Veendam, Stadskanaal en Musselkanaal. In het Streekhistorisch Centrum kom je alles te weten over de geschiedenis van de kanaalstreek rond Stadskanaal. Een hoogtepunt als je gaat overnachten in Stadskanaal is een bezoek aan het vestingdorp Bourtange, dat in de 16e eeuw diende als verdedigingslinie tijdens de Tachtigjarige Oorlog. Kies je als natuurliefhebber een hotel in Stadskanaal aanbieding? Net over de provinciegrens in Drenthe zoek je de rust op in het unieke beekdalenlandschap van de Drentsche Aa.

Stadskanaal hotel voor bezoek aan leuke steden

Goedkoop overnachten in Stadskanaal is ideaal voor een stedentrip in het noorden van Nederland. Je verblijft in de buurt van Groningen, waar je tal van monumenten bewondert en interessante musea bezoekt. Zo heeft het Groninger Museum niet alleen prachtige tentoonstellingen, ook het museumgebouw zelf zal in de smaak vallen bij cultuurliefhebbers. In het historische centrum van Groningen beklim je de Martinitoren voor een weids uitzicht over de omgeving. Ook de Drentse hoofdstad Assen is goed bereikbaar als je in Stadskanaal in een hotel overnacht. In Assen neem je een kijkje in het Drents Museum en ontspan je in het Asserbos. Waaghalzen gaan racen op het circuit van Assen. Het Drents Museum vertelt je alles over de geschiedenis van Drenthe, aan de hand van kunst en archeologische objecten.

Hotels Stadskanaal: bekijk alle deals

Wil je goedkoop overnachten in Stadskanaal? Hotels.nl heeft de beste deals voor een nachtje of weekendje weg in Noord-Nederland. Ook elders in het land en over de grens profiteer je van de leukste deals. Boek direct een van de hotels in Stadskanaal en geniet binnenkort van een heerlijke vakantie.

Waarom een hotel in Stadskanaal boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro