Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Staphorst? Voordelig weekendje rust in Overijssel

Zin in een weekendje rust midden in de natuur? De hotels in Staphorst liggen in een prachtige omgeving in Overijssel en zijn een fijn startpunt om te genieten van de Weerribben en mooie steden als Zwolle en Kampen. Lees verder

Overnachten Staphorst vlakbij alle bezienswaardigheden

Vanuit de hotels in Staphorst ontdek je dit traditionele dorp. In Museum Staphorst kom je alles te weten over de cultuur van het dorp, de klederdracht en nog veel meer. Het museum is gehuisvest in twee monumentale boerderijen. Rond het dorp lopen verschillende wandelroutes, die je meenemen langs eeuwenoude landerijen en door prachtige Overijsselse landschappen. Een van de mooiste natuurgebieden in de buurt is Nationaal Park Weerribben-Wieden. Met meer dan 10.000 hectare is dit het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied in het noordwesten van Europa. Onderdeel van het nationale park is het fotogenieke Giethoorn. Hier geniet je volop van het water als je gaat overnachten in Staphorst.

Overnachten Staphorst met uitstapjes in de omgeving

Heb je behoefte aan cultuur wanneer je in Staphorst in een hotel overnacht? Het culinaire Zwolle is goed bereikbaar. Een van de bekendste attracties is de Peperbus, een laatgotische toren die hoort bij de basiliek van Zwolle. De 15e-eeuwse toren is met 75 meter een van de hoogste gebouwen in de stad. Je beklimt de Peperbus tot een hoogte van zo'n 51 meter voor een fraai uitzicht over de omgeving. Museum de Fundatie is het beeldende kunstmuseum van Zwolle, dat opvalt door de bijzondere architectuur van het gebouw. Vanuit de hotels in Staphorst bezoek je ook Kampen, de oude Hanzestad aan de IJssel. Een bekend monument in Kampen is de Cellebroederspoort en ook de Nieuwe Toren is een opvallend gebouw in de stad. Een andere trekpleister is het kleinste huis van Kampen, dat slechts 1,4 meter breed is en 4,5 meter diep.

Hotels Staphorst: bekijk het aanbod

Zoek je in Staphorst een hotel? Hotels.nl heeft de beste deals voor een weekendje weg in een landelijke omgeving. Niet alleen in Overijssel maar in alle provincies van Nederland. Boek vandaag nog een voordelige hotelaanbieding om binnenkort comfortabel te overnachten in Staphorst.

Waarom een hotel in Staphorst boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Staphorst te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro