Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Stavoren voor een voordelig weekendje aan het IJsselmeer

Heb je zin in een vakantie aan het water? De hotels in Stavoren liggen vlakbij het IJsselmeer, met volop mogelijkheden voor watersporten en andere buitenactiviteiten. Lees verder

Overnachten Stavoren vlakbij alle bezienswaardigheden

Vanuit de hotels in Stavoren maak je kennis met deze voormalige Hanzestad, die al in 1061 stadsrechten kreeg en daarmee de eerste stad was in Friesland. Tijdens een stadswandeling kom je alles te weten over Stavoren. De wandeling begint vlak bij de oude haven en neemt je mee door de haven, langs het beeld van het vrouwtje van Stavoren naar Museum 't Ponthús. In dit museum kom je meer te weten over de geschiedenis van de stad. Breng ook zeker een bezoek aan het J.L. Hooglandgemaal als je gaat overnachten in Stavoren. Dit gemaal loost het water vanuit het Johan Frisokanaal op het IJsselmeer. Verder is een hotel in Stavoren aanbieding ideaal voor fervente wandelaars, want de stad ligt op de route van het Friese Kustpad, dat ook een aantal andere elf steden passeert, en het Zuiderzeepad rond het IJsselmeer.

Overnachten Stavoren met uitstapjes in de omgeving

Overnacht je als watersporter in Stavoren in een hotel? Het IJsselmeer biedt volop mogelijkheden om te varen, suppen, zeilen en surfen. Doe je het liever rustiger aan, maak dan een rondvaart over dit immense watergebied, dat is ontstaan door het afsluiten van een deel van de Zuiderzee. Vanuit de hotels in Stavoren maak je ook culturele uitstapjes in de omgeving. Bijvoorbeeld naar andere Friese elf steden als Hindeloopen en Bolsward. Verder ontdek je als je gaat overnachten in Stavoren de prachtige landschappen in het Friese merengebied. Je kunt bijvoorbeeld al wandelend de Elfstedentocht volgen of zoekt verkoeling in de bossen van het Gaasterland. Via diverse pontjes verplaats je je door dit bos- en waterrijke gebied.

Hotels Stavoren: bekijk alle aanbiedingen

Zoek je in Stavoren een hotel? Hotels.nl heeft de beste deals voor een heerlijk weekendje weg in deze Elfstedenstad. Daarnaast bevat het aanbod tal van andere hotelovernachtingen die je boekt met veel voordeel. Profiteer nu direct van een hotel in Stavoren aanbieding en geniet binnenkort van een ontspannen verblijf in Friesland.

Waarom een hotel in Stavoren boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro