Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Steenwijk - Hotels.nl. Alle hotels in Steenwijk. Doorzoek onze unieke aanbiedingen

Op zoek naar een comfortabel verblijf in het noorden van Nederland? Met de hotels Steenwijk op Hotels.nl maak je kennis met de unieke stad vol historie. Geniet van de natuur in de omliggende natuurgebieden als Weerribben-Wieden of maak een uitstapje naar Giethoorn. Bekijk meteen onze unieke hotelaanbiedingen om te overnachten in Steenwijk op Hotels.nl! Lees verder

De rijke historie bij overnachten Steenwijk

Bij een hotel in de omgeving van Steenwijk genieten kunst- en geschiedenisliefhebbers volop. De stadswallen van de stad waren namelijk van groot belang gedurende de Tachtigjarige Oorlog. Onder leiding van een gids kun je je direct voorstellen hoe de Hollanders de Spanjaarden over de muren verdreven. In het Stadsmuseum vlakbij het Steenwijk hotel bewonder je een aantal van de kanonskogels van dichtbij. Kunst- en cultuurliefhebbers bezoeken bij het overnachten in Steenwijk Villa Rams Woerthe, net buiten de stad. Je ziet in dit Jugendstil gebouw nog altijd de bijzondere details als het glas-in-lood in allerlei kleuren.

Direct de natuur in bij het Steenwijk hotel

De hotels in omgeving Steenwijk bevinden zich op een steenworp afstand van het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit natuurgebied is circa tienduizend hectare groot en daarmee het grootste laagveenmoerasgebied van het noordwesten van Europa. Tijdens een tocht vanaf het hotel bij Steenwijk zie je onder meer meren, moerasbossen, rietpercelen en hooilanden. Uiteraard kun je wandelen of fietsen in het gebied, maar varen met een kano of fluisterboot geeft wellicht de beste ervaring. Terwijl je door het riet trekt, geniet je van de vogelgeluiden van de karekiet en rietzanger. Ook otters maken dankbaar gebruik van de waterrijke streek.

Uitstapje naar Giethoorn bij overnachten Steenwijk

Vlakbij de hotels in Steenwijk ligt Giethoorn. Deze sfeervolle plaats wordt ook wel 'het Venetië van het Noorden' genoemd. De beste manier om het dorp te verkennen is met de boot. Onderweg kruis je allerlei bruggetjes en rietgedekte boerderijen. Kun je niet wachten om zelf een hotel bij Steenwijk te reserveren voor een verblijf met je partner, vrienden of gezin? Neem dan gelijk een kijkje bij onze unieke aanbiedingen voor een hotel in omgeving Steenwijk op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Steenwijk boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Steenwijk te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro