Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Topdeals hotels Tiel

Wil jij een weekendje weg in Nederland en goedkoop overnachten bij Tiel? De beste deals voor hotels in Tiel zijn te vinden via Hotels.nl! Tiel is natuurlijk de stad van het fruit, want het is het hart van de Betuwe. In deze regio liggen tal van boomgaarden voor de productie van onder meer appels, peren en kersen. Kom overnachten bij Tiel en ontdek het historische stadscentrum dat bol staat van de leuke winkels, gezellige cafés en mooie parken. Lees verder

Hotel omgeving Tiel: er op uit

Wie Tiel zegt, zegt Flipje. Dit is het beroemde fruitbaasje, een stripfiguur die vroeger bekend werd door jamfabriek De Betuwe. Tegenwoordig is het de mascotte van geheel Tiel. Een bezoek aan het Flipje & Streekmuseum mag je daarom niet overslaan tijdens je verblijf in Tiel. Tijdens een stadswandeling door de binnenstad kom je onder andere langs de Sint Maartenskerk, het Burgerweeshuis en de Waterpoort. Vanuit je hotel de omgeving van Tiel verkennen, bijvoorbeeld op de fiets, is een aanrader. Er lopen diverse mooie routes door het rivierengebied. Je fietst hierbij over de dijken van de Waal langs de uiterwaarden en boomgaarden. In het voorjaar kun je hierbij genieten van de bloeiende fruitbomen en in de zomer zul je langs de weg tal van kraampjes met vers fruit ontwaren.

Toeristische tips voor verblijf in hotels in Tiel

Rondom Tiel is genoeg te beleven! Maak bijvoorbeeld een leuke kanotocht op het riviertje de Linge of ga lekker vissen. Of wat dacht je van een vaartocht op de Waal met het historische schip de Neeltje Jantje? Overnachten in Tiel is verder ook perfect te combineren met een dagje ontspannen in een wellnesscentrum, een uitstapje naar de Appeltern Adventure Gardens of een bezoek aan Ouwehands Dierenpark bij Rhenen.

Goedkoop overnachten bij Tiel

Wil jij voor een zacht prijsje overnachten in Tiel? Ontdek dan de topdeals van Hotels.nl! Zo hebben we diverse leuke arrangementen bij de comfortabele hotels van Tiel in ons aanbod. Dergelijke hoteldeals bestaan uit een aantal overnachtingen met ontbijt en/of diner. Ontdek nu waar je voordelig kunt overnachten bij Tiel en boek direct.

Waarom een hotel in Tiel boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Tiel te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro