Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Tubbergen? Ontdek de beste deals in Twente

Heb je zin in een weekendje weg in het mooie Twente? Vanuit de hotels in Tubbergen geniet je van de rust te midden van de bijzondere landschappen van de Sallandse Heuvelrug en bezoek je leuke steden als Almelo, Hengelo en Enschede. Lees verder

Genieten van de natuur vlakbij hotels Tubbergen

Je ontdekt een echte wandelgemeente wanneer je in Tubbergen in een hotel overnacht. Ideaal als je als rustzoeker optimaal wilt genieten van de Twentse natuur. Aan de rand van Tubbergen ligt het Springendal. Dit erosiedal in de stuwwal van Ootmarsum kenmerkt zich door beken, bronnen en (graf)heuvels. De wandelroutes rond Tubbergen zijn gemarkeerd met verschillende kleuren. In de omgeving van Tubbergen ontdek je het oeroude landschap van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, in het hart van Overijssel. Een uniek gebied met weidse uitzichten dat miljoenen jaren geleden is ontstaan door schuivend ijs en stuivend zand, waardoor 16 heuvels zijn ontstaan. Ook het Reggedal aan de oostkant van het nationale park is een prachtig gebied voor wandel- en fietstochten.

Overnachten Tubbergen met een dagtrip naar Overijsselse steden

Verblijf je in Tubbergen in een hotel en heb je zin om te winkelen? Gezellige steden als Almelo, Hengelo en Enschede zijn goed bereikbaar. In Almelo bezoek je het stadsmuseum voor een inkijkje in de geschiedenis van de stad, terwijl ook Hengelo een interessant historisch museum heeft. In Enschede neem je een kijkje in Rijksmuseum Twenthe, met een fraaie collectie kunstwerken, die voor een deel afkomstig zijn van textielfabrikanten uit de omgeving. De Museumfabriek is een natuurhistorisch museum in Enschede met interactieve tentoonstellingen die leuk zijn voor het hele gezin. Overnachten in Tubbergen betekent ook dat je vlakbij de Duitse grens verblijft. Mooie steden als Münster en Osnabrück zijn goed bereikbaar. Münster staat bekend om zijn prachtige Dom en ook Osnabrück heeft een mooie hoofdkerk.

Hotels Tubbergen: ontdek weekendjes weg met veel voordeel

Wil je overnachten in Tubbergen? Hotels.nl heeft de leukste aanbiedingen voor een weekendje weg in Overijssel en de rest van Nederland. Ook over de grens boek je mooie hotelaanbiedingen. Al meer dan 5 miljoen boekers genoten zo van een onbezorgde vakantie.

Waarom een hotel in Tubbergen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro