Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotel Turnhout België: voordelige overnachtingen

Zoek jij een leuke bestemming in België en denk je aan een hotel in Turnhout? Goed idee, want Turnhout is een ontzettend leuke stad met veel bezienswaardigheden, zoals de Begijnhof en het Kasteel van de hertogen van Brabant. Om goedkoop te overnachten in Turnhout hoef je alleen maar de unieke aanbiedingen van Hotels.nl te doorzoeken en direct te boeken. Kijk dus rond op onze website en vind snel een gaaf hotel bij Turnhout in België. Lees verder

Vanuit je hotel bij Turnhout het centrum verkennen

Het is een must om tijdens je verblijf in een hotel bij Turnhout het centrum te bezoeken. Het staat namelijk bol van interessante historische plekken. Zo mag je het eeuwenoude Begijnhof absoluut niet missen. Dit staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Een andere topper is het immense Kasteel van de hertogen van Brabant. Dwaal tijdens je bezoek door de vele zalen en gangen en bewonder de schitterende muurschilderingen. Ook het Meduceum, de Sint-Pieterskerk en het Nationaal Museum van de Speelkaart zijn je bezoek dubbel en dwars waard. Turnhout is bovendien ideaal als je van shoppen houdt! Het winkelcentrum biedt voor elk wat wils. Wil je even zitten en wat eten en drinken? Je kan terecht bij tal van gezellige restaurants, terrasjes, koffiehuizen en cafeetjes!

Rondom je hotel de omgeving van Turnhout ontdekken

Wil je nabij je hotel de omgeving van Turnhout verkennen? Dan raden we je aan om te gaan wandelen in het Turnhouts Vennengebied. Dit is een stuk unieke natuur met veel zeldzame dieren en planten, zoals de zonnedauw en de wulp. Wil je meer wandelingen maken? Het is ook mogelijk om in de regio te wandelen via een netwerk van knooppunten. Verder kun je in de omgeving heerlijk fietsen, paardrijden en golfen.

Goedkope hotels Turnhout

Zie jij je zelf al logeren in een van de goedkope hotels van Turnhout? Bekijk dan gauw de nieuwste deals van Hotels.nl om voor weinig geld te overnachten in Turnhout. Ga bijvoorbeeld voor een luxe arrangement inclusief ontbijt en diner. Maak nu je keuze, check de beschikbaarheid, selecteer de gewenste data en boek direct dat leuke hotel in Turnhout.

Waarom een hotel in Turnhout boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro