Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Veendam. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar rust en ruimte in de provincie Groningen? Met de hotels in Veendam ontdek je het eindeloze veenlandschap van de Veenkoloniën. Naast natuur en historie vind je in de regio talrijke andere interessante uitjes, zoals Pretpark Kunstkot, Museumspoorlijn STAR en recreatiegebied Borgerswold. Bovendien ligt de gezellige stad Groningen om de hoek. Bekijk meteen onze unieke aanbiedingen voor een Veendam hotel op Hotels.nl! Lees verder

Ontdek de geschiedenis bij hotels Veendam

In het verleden kwamen avonturiers naar Veendam voor de productie van turf. Dit leidde tot de Veenkoloniën, wat voor een enorme welvaart in de regio zorgde. Bezoek tijdens het overnachten in Veendam het Veenkoloniaal Museum om alles te weten te komen over de opbloeiende streek. Zo zie je hoe de landbouwindustrie en Groninger kustvaart in deze regio ontstaan is. Bij Siep & Co in Oude Pekela bekijk je van dichtbij de technologische machines die in de negentiende eeuw voor de industriële revolutie zorgde. Sommige van de antieke apparaten werken nog steeds. Liefhebbers van treinen maken vanaf het Veendam hotel een uitstapje over de museumspoorlijn STAR. Deze trein rijdt tussen Stadskanaal en Veendam. Onderweg vanaf het hotel bij Veendam ervaar je hoe het was om met een stoomtrein van A naar B te reizen. In Stadskanaal bevindt zich een museum over de stoomtrein.

Activiteiten voor jong en oud bij goedkope hotel Veendam

Naast urenlange wandel- en fietstochten door de rijke natuur, is er van alles te beleven bij het goedkope hotel Veendam. Bezoek tijdens het overnachten in Veendam bijvoorbeeld het recreatiegebied Borgerswold. Dit terrein van 450 hectare herbergt activiteiten voor jong en oud. Zo bevindt de op één na grootste waterskibaan van ons land zich in dit gebied of klim je in het spannende klimbos. Of stap op een paard, doe aan boogschieten of volg een survivalparcours. In de Spelerij is een gratis speeltuin aanwezig waar de allerkleinsten volop genieten van de speeltoestellen.

Hotels Veendam vlakbij levendige hoofdstad Groningen

Maak vanaf de hotels in Veendam een uitstapje naar de levendige studentenstad Groningen. Hier beklim je de Martinitoren, bezoek je het Groninger museum of wandel je door de vele hofjes. Kun je niet wachten om zelf de provincie Groningen te ontdekken? Doe dan direct inspiratie op voor je favoriete hotel in Veendam bij Hotels.nl!

Waarom een hotel in Veendam boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro