Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Veenhuizen. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Geniet jij binnenkort van de weelderige natuur in de provincie Drenthe? Met de hotels Veenhuizen op Hotels.nl bevind je je midden in deze groene streek waar je volop kunt wandelen en fietsen. Bovendien liggen interessante bezienswaardigheden in de buurt, zoals het Gevangenismuseum, het Speelgoedmuseum Kinderwereld en TT Assen. Bekijk meteen onze hotel Veenhuizen aanbiedingen op Hotels.nl voor jouw volgende verblijf. Lees verder

Overnachten in Veenhuizen middenin de natuur

De Hondsrug, het Drouwenerzand of toch het Balloërveld? Met zoveel natuurgebied in de omgeving van de Veenhuizen hotels beleef je iedere dag prachtige momenten in het groen. Drenthe staat bekend als dé fietsprovincie van Nederland. Stap tijdens het overnachten bij Veenhuizen op de fiets en laat het afwisselende landschap van bossen, heide, stuifzandgebieden en vennen aan je voorbijtrekken. Bij terugkomst in het Veenhuizen hotel strijk je neer op het gezellige terras.

Bezoek tijdens overnachten in Veenhuizen het Gevangenismuseum

Veenhuizen staat bekend om het indrukwekkende Gevangenismuseum. Maak tijdens het overnachten bij Veenhuizen een uitstapje naar dit museum om alles te weten te komen over het leven op deze plek. Je hoort hier over de armoede, misdaad en het straffen van ontoelaatbaar gedrag. Ook kinderen kijken hun ogen uit in dit museum. Zo zie je hoe een gevangeniscel er van dichtbij uitziet, sla je iemand in de boeien of volg je een bijzondere speurtocht. Bij het museumrestaurant klauteren de kinderen er bovendien op los in de speeltoestellen.

Hunebedden bewonderen bij hotel Veenhuizen

Wie Drenthe zegt, zegt hunebedden. Deze mysterieuze prehistorische bevinden zich verspreid door de hele provincie. Volg de Hunebed Highway vanaf het hotel in Veenhuizen om meerdere van deze reusachtige keien te zien, of ga naar het Hunebedcentrum in Borger. Hier ligt het grootste hunebed van maar liefst 23 meter lang. Ook kom je hier meer te weten over hoe de bevolking destijds de stenen verplaatste en waarvoor de hunebedden dienden. Tijdens een wandeling door het gebied stap je in meer dan 150.000 jaar historie. Kun je niet wachten om de provincie Drenthe zelf te ontdekken? Reserveer dan gelijk jouw favoriete hotel Veenhuizen aanbieding op Hotels.nl. Alvast een fijne vakantie!

Waarom een hotel in Veenhuizen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro