Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Veldhoven? Kom voordelig overnachten in Brabant!

Zin in een weekendje weg vol Brabantse gezelligheid? In de hotels in Veldhoven geniet je van een comfortabel verblijf in de Kempen, omringd door prachtige natuur en vlakbij bruisende steden als Eindhoven en Tilburg. Lees verder

Goedkoop hotel in Veldhoven in het centrum

Vanuit de hotels in Veldhoven ontdek je deze levendige stad vol historische bezienswaardigheden. Veldhoven heeft een aantal fraaie kerken, molens en andere monumentale gebouwen, waaronder het Trapjeshuis uit 1750. Bezoek ook zeker Museum 't Oude Slot als je gaat overnachten in Veldhoven. In het museum bekijk je een interessante collectie aan objecten, volksprenten en devotionalia uit de 18e, 19e en 20e eeuw. Verblijf je in een van de hotels in Veldhoven en omgeving, neem dan ook een kijkje in Zandoerle. Dit pittoreske gehucht heeft een schilderachtige brink met lindebomen en langgevelboerderijen. Overnacht je als natuurliefhebber in een goedkoop hotel in Veldhoven? De Brabantse Kempen liggen aan je voeten. Mooie natuurgebieden om te wandelen zijn de Cartierheide en De Malpie.

Hotel in de buurt van Veldhoven voor Brabantse stedentrip

Tijdens een weekendje weg in een van de hotels in Veldhoven, neem je eenvoudig een kijkje buiten de stad. Lichtstad Eindhoven heeft een bijzondere combinatie van historische en moderne gebouwen. Ook zijn er in Eindhoven tal van musea om te bezoeken wanneer je overnacht in een van de hotels in Veldhoven en omgeving. In het Philips Museum en DAF Museum kom je alles te weten over de geschiedenis van deze iconische Eindhovense bedrijven. Het Van Abbemuseum is een fraai museum dat zich richt op hedendaagse kunst. Een hotel in de buurt van Veldhoven ligt ook vlak bij Tilburg. Tijdens een wandeling door het centrum leer je meer over deze ooit zo belangrijke textielstad. Die geschiedenis is ook uiteengezet in het TextielMuseum.

Hotels Veldhoven: de leukste aanbiedingen

Wil je overnachten in Veldhoven? Hotels.nl heeft de leukste deals voor een weekendje weg in Brabant. Ook in alle andere Nederlandse provincies en zelfs over de grens profiteer je van veel voordeel tijdens een comfortabele vakantie. Boek vandaag nog, al meer dan 5 miljoen mensen gingen je voor!

Waarom een hotel in Veldhoven boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Veldhoven te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro