Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Venlo? Voordelige stedentrip in Noord-Limburg!

Heb je zin in een verrassende stedentrip in Noord-Limburg? Vanuit de hotels in Venlo maak je kennis met deze stad vol cultuurschatten en geniet je van de prachtige natuur in het stroomgebied van de Maas. Lees verder

Hotels Venlo in het centrum vlakbij alle bezienswaardigheden

De hotels in Venlo in het centrum liggen vlakbij de belangrijkste bezienswaardigheden. Deze stad aan de Maas is rijk aan monumentale gebouwen, zoals kerken, kloosters en kapellen. Ook het 16e-eeuwse stadhuis en een aantal laatgotische huizen in het centrum vallen op. Van de oude vestingwerken die Venlo beschermden in de middeleeuwen is helaas weinig meer over. Je kunt nog een klein deel van de verdedigingswerken zien in de tuin van klooster Mariaweide wanneer je gaat overnachten in Venlo. Als cultuurliefhebber bezoek je het Limburgs Museum als je in een goedkoop hotel in Venlo overnacht. Het Limburgs Museum heeft een uitgebreide collectie met onder meer archeologische voorwerpen, die het verhaal vertellen van de mens in Limburg. Kunstkenners bezoeken het Museum van Bommel van Dam, met een interessante collectie moderne kunst.

Hotels in omgeving Venlo met aandacht voor Limburgse natuur

Overnachten in Venlo is een aanrader voor natuurliefhebbers, die hier genieten van het rivierlandschap van de Maas. In en rond Venlo zelf maak je mooie wandelingen langs de rivier en zoek je de rust op in Natuurgebied Raaijweide en Zwart Water. Vanuit een van de hotels in de omgeving van Venlo ontdek je Nationaal Park De Maasduinen. Dit prachtige bos- en heidegebied met vennen en stuifzanden strekt zich uit tussen de Maas en de Duitse grens. Zin om te winkelen? Binnen een half uur ben je bij de Designer Outlet in Roermond. Vanuit Venlo maak je verder eenvoudig een uitstapje over de grens naar leuke Duitse steden als Düsseldorf, Duisburg en Essen.

Hotels in Venlo aanbieding: profiteren van scherpe deals

Ben je op zoek naar een goedkoop hotel in Venlo? Hotels.nl heeft leuke deals voor een comfortabele hotelovernachting of een compleet verzorgd weekendje weg in Limburg. Profiteer vandaag nog van een hotel in Venlo aanbieding en geniet binnenkort van een voordelig verblijf in deze bruisende stad.

Waarom een hotel in Venlo boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Venlo te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro