Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Unieke deals hotels Verviers België

Ben jij op zoek naar de beste deals voor een verblijf in een hotel in Verviers? Maak dan gebruik van Hotels.nl! Wij hebben een groot aanbod met zeer voordelige hotels in Verviers. Deze gezellige Belgische stad in de Ardennen is vooral bekend dankzij de talrijke fonteinen. Zo schittert de monumentale Fontaine Ortmans veelal prominent op ansichtkaarten en foto’s van de stad. Lees verder

Vakantie vieren en overnachten in Verviers

We raden je zeker aan om te overnachten in Verviers en er te genieten van een break van een paar dagen. Er is namelijk veel om van te genieten, zoals het fraaie oude stadhuis en Chocolatier Darcis. Bij de chocolatier is ook een heus Chocolade Museum gevestigd. Dus als je liefhebber bent van chocolade, dan moet je hier zeker naartoe! Geniet tijdens een stadswandeling van de sfeervolle parken, leuke winkels en gezellige restaurants. Verder bevelen we je een bezoek aan het Maison de l’Eau (Waterhuis) en het Documentatiecentrum van de Wolindustrie van harte aan. Bij deze musea leer je meer over de industriële geschiedenis van Verviers.

Uitstapjes in de buurt van je hotel in Verviers

Rondom de hotels van Verviers in België is het mogelijk vele leuke uitjes te maken. Zo liggen er tal van bruisende steden om de hoek, zoals Spa en Luik. Of wat te denken van een bezoek aan de Abdij van Stavelot? Dit is een van de oudste kloosters van België. Ook voor wonderschone natuur zit je helemaal goed bij Verviers. Ga bijvoorbeeld wandelen in het open veengebied de Hoge Venen of rondom het meer bij de imposante Gileppe stuwdam in Jalhay. Een andere bezienswaardigheid in de omgeving is de kolenmijn van Blegny. Deze staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Hotel Verviers aanbieding

Wil jij lekker ontspannen in de Ardennen? Boek dan zo’n unieke hotel Verviers aanbieding via onze website. Voor ieder seizoen vind je bij ons fantastische aanbiedingen. Ook als iets leuks zoekt voor een verblijf tijdens de Kerst, Oud en Nieuw en andere feestdagen hebben we te gekke deals voor je. Ga bijvoorbeeld voor een wellness arrangement of een hoteldeal inclusief diners.

Waarom een hotel in Verviers boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro