Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Vijlen? Voordelig genieten in de Zuid-Limburgse heuvels!

Een pittoresk dorp in een glooiend heuvellandschap in Zuid-Limburg; de hotels in Vijlen geven je het gevoel dat je op vakantie bent in het buitenland! Lees verder

Hotel in Vijlen in Limburg met ontspanning in de natuur

De hotels in Vijlen in Zuid Limburg zijn een fijne uitvalsbasis voor een weekendje in het zuiden van Nederland. Vijlen ligt op een hoogte van 195 meter op de Vijlenberg en is daarmee het hoogst gelegen kerkdorp in Nederland. De Sint-Martinuskerk kun je al van ver zien liggen in het glooiende landschap. Vanuit de hotels in Vijlen volg je eenvoudig de Mergellandroute, die je meeneemt langs de mooiste dorpen en steden in Zuid-Limburg. Als wandelaar overnacht je in Vijlen in een hotel om te genieten van de schilderachtige natuur. De heuvelruggen, beekdalen, het Vijlenerbos en opvallende vakwerkhuizen vormen een prachtig en bijna on-Nederlands decor om te wandelen.

Overnachten in Vijlen voor Limburgse stedentrip

Je boekt een hotel in Vijlen om Limburg te verkennen. Het pittoreske Vaals heeft een rijkdom aan monumenten, zoals kerken en kastelen. Het centrum ligt op een hoogte van ruim 200 meter. De Vaalserberg is met 322 meter de hoogste berg van Nederland. Hier bezoek je ook het Drielandenpunt als je in Vijlen in een hotel overnacht. Het Drielandenpunt brengt de grenzen van Nederland, België en Duitsland bij elkaar. De hotels in Vijlen zijn verder ideaal voor een stedentrip in Maastricht. De hoofdstad van Limburg is rijk aan gezellige pleinen, waarvan het Vrijthof de bekendste is. Andere hoogtepunten in de provinciehoofdstad zijn de Sint Servaasbasiliek, de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek en het bruisende plein, Fort Sint Pieter, de kazematten en de boekhandel in de Dominicanenkerk. Steek als je in Vijlen overnacht ook even de Duitse grens over, voor een bezoek aan het culturele Aken met zijn fraaie dom.

Hotels Vijlen: bekijk het aanbod

Wil je overnachten in Vijlen? Hotels.nl heeft de beste deals voor een weekendje weg in Limburg. Ook als je elders in Nederland of over de grens een hotelaanbieding zoekt, ben je aan het juiste adres. Boek vandaag nog een hotel in Vijlen om Zuid Limburg voordelig te ontdekken.

Waarom een hotel in Vijlen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Vijlen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro