Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Vlodrop? Voordelig genieten in het gezellige Limburg!

Zin in een weekendje weg in Limburg? De hotels in Vlodrop liggen in een gezellig dorp aan de Duitse grens, vlak bij mooie steden als Roermond en Maastricht. Lees verder

Hotel in Vlodrop aanbieding met ontspanning in het rivierengebied

De hotels in Vlodrop zijn een comfortabel startpunt om dit kerkdorp in Limburg te ontdekken en te genieten van de prachtige natuur in de grensstreek. Vlodrop heeft een aantal monumentale gebouwen die je bewondert tijdens een wandeling door het dorp, waaronder de Sint-Martinuskerk uit 1930 en twee watermolens. Een van de mooiste gebouwen is het 16e-eeuwse kasteel Steenhuis. Natuurliefhebbers overnachten in Vlodrop in een hotel en genieten van de natuur rond de rivier de Roer. In Nationaal Park de Meinweg maak je een wandeling door uitgestrekte bossen en over kleurrijke heidevelden. Een bijzondere streekwandeling is die tussen Vlodrop en het Duitse Effeld, die je meevoert langs de oevers van de Roer tot aan de Effelder Waldsee.

In Vlodrop in een hotel voor stedentrip Roermond

Een hotel in Vlodrop in de aanbieding is een aanrader als je zin hebt om een dagje uitgebreid te winkelen want je bent vlakbij de levendige bisschopsstad Roermond. De binnenstad heeft tal van leuke winkels, maar nog aantrekkelijker is de Designer Outlet in Roermond, met bijna 200 beroemde modemerken die tegen scherpe prijzen worden verkocht. Roermond zelf heeft een fotogeniek historisch centrum, waar je onder meer de Munsterkerk bezoekt en het Cuypershuis. In dit museum kom je alles te weten over het leven en werk van de beroemde Nederlandse architect Pierre Cuypers. Vanuit de hotels in Limburg maak je interessante uitstapjes in de omgeving. Bijvoorbeeld naar Maastricht, waar cultuur, geschiedenis en een bourgondische sfeer samenkomen. Ook Duitse steden als Düsseldorf, Duisburg en zelfs Keulen zijn goed bereikbaar voor een dagje cultuur.

Hotels Vlodrop: profiteer van veel voordeel

Zoek je in Vlodrop een hotel? Hotels.nl heeft de beste deals voor een hotelovernachting in Limburg. Ook voor tal van andere weekendjes weg ben je aan het juiste adres. Al meer dan 5 miljoen boekers profiteerden van veel voordeel bij het kiezen van hun favoriete bestemming.

Waarom een hotel in Vlodrop boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro