Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Volendam. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een verblijf in een authentiek vissersdorp in Noord-Holland? Tijdens het overnachten in Volendam maak je kennis met het populaire dorp vol Nederlandse klederdracht en vissersboten. Bovendien ligt de bruisende hoofdstad Amsterdam op een steenworp afstand. Bekijk meteen onze voordelige aanbiedingen voor hotels in Volendam op Hotels.nl! Lees verder

Struin door het charmante centrum bij hotels in Volendam

Wandel tijdens het overnachten in Volendam over de gezellige straatjes van het oude centrum. Niet voor niets wordt dit deel van het dorp het Doolhof genoemd, aangezien de straatjes bij de hotels in Volendam centrum zijn neergezet zonder specifiek stratenpatroon. Maak vervolgens bij het hotel in omgeving Volendam een uitstapje naar de Kaasfabriek. Deze fabriek vlakbij het goedkope hotel in Volendam laat je zien hoe je precies een kaas produceert. Uiteraard proeven liefhebbers de verse kaas of nemen ze een stuk mee naar huis. Verder mag een foto in klederdracht bij de hotels in omgeving Volendam uiteraard niet ontbreken.

Een rondvaart maken over het IJsselmeer bij hotel Volendam aanbieding

Vanaf de hotels in Volendam centrum neem je eenvoudig de boot over het IJsselmeer naar Marken. Met de veerboot ben je in nog geen dertig minuten op het schiereiland. Je loopt hier over de houten bruggen en langs authentieke huisjes, bezoekt het Marker Museum of loopt binnen bij Klompenmakerij Marken. Terug in Volendam strijk je neer op de gezellige terrassen aan de Dijk en bestel je verse vis gevangen door de lokale vissers.

Eropuit naar Amsterdam bij het goedkope hotel Volendam

Volendam ligt vlakbij de boeiende stad Amsterdam. Hier slenter je over de grachten, maak je een rondvaart of bezoek je een van de talrijke musea. Zo bewonder je de Nachtwacht in het Rijkmuseum of beleef je de indrukwekkende geschiedenis van het Anne Frank museum. Sta oog in oog met je favoriete artiest in Madame Tussauds of bekijk de schilderijen van Van Gogh van dichtbij in het gelijknamige museum. Dierenliefhebbers brengen een bezoek aan Dierentuin Artis, midden in het stadscentrum. Meteen een hotel in Volendam boeken? Neem dan een kijkje bij onze voordelige hotel Volendam aanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Volendam boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Volendam te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro