Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Voorthuizen. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar goedkoop overnachten in Voorthuizen? Met de hotels in Voorthuizen van Hotels.nl maak je kennis met de boeiende natuur van de Veluwe. Daarnaast liggen gezellige steden als Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk in de buurt. Neem gelijk een kijkje bij onze hotels in de buurt van Voorthuizen op Hotels.nl voor jouw volgende verblijf. Lees verder

Ontdek de Veluwe bij de Hotels in Voorthuizen

Of je nu een rustzoeker, avonturier of cultuurliefhebber bent, de Veluwe is een waar paradijs om vanaf de hotels in de buurt van Voorthuizen te bezoeken. Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets en geniet van de glooiende heuvels, dichte bossen en kleurrijke heidevelden. Wie weet spot je onderweg edelherten, zwijnen en reeën. Cultuurliefhebbers maken bij de Veluwe een dagtrip naar het Kröller-Müller museum, waar je een van de fraaiste verzamelingen van kunstenaar Van Gogh ziet. Vergeet niet om de bijbehorende beeldentuin te bezoeken vol bijzondere sculpturen.

Koninklijk Apeldoorn bezoeken tijdens overnachten in Voorthuizen

Vlakbij de hotels in Voorthuizen ligt de charmante stad Apeldoorn. Tot 1975 verbleef het Nederlandse koningshuis graag in deze plaats. Wandel langs Paleis het Loo om meer over deze geschiedenis te weten te komen. Ook voor gezinnen met kinderen is Apeldoorn een interessante stad om te bezoeken tijdens het goedkoop overnachten in Voorthuizen. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar Kinderpretpark Julianatoren, waar je meer in maar liefst 60 avontuurlijke attracties stapt. Dierenliefhebbers gaan naar de Apenheul. In dit park lopen de meeste apen gewoon los rond! Van West-Afrikaanse franjeapen tot Bamboemaki´s, er zijn meer dan 300 apen van circa 35 verschillende diersoorten in de Apenheul te vinden.

Op naar Harderwijk vanaf de hotels in Voorthuizen

Bezoek tijdens het goedkoop overnachten in Voorthuizen de gezellige stad Harderwijk aan het water. Vroeger was deze stad een Hanzestad, waar nog altijd sporen van terug te vinden zijn in de stad. Zo zie je nog altijd de imposante torens en restanten van de oude stadsmuur. Wandel door de binnenstad, maak een rondvaart over de Veluwerandmeren of bezoek het grootste zeezoogdierenpark van Europa Dolfinarium. Boek meteen jouw Voorthuizen hotel dankzij de unieke aanbiedingen van Hotels.nl!

Waarom een hotel in Harderwijk boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro