Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Vorden? Voordelig genieten van natuur en cultuur in de Achterhoek

Heb je zin in een weekendje cultuur in een rustige omgeving? De hotels in Vorden hebben een mooie ligging in de Achterhoek en zijn ideaal voor een interessante kastelentocht. Lees verder

Overnachten Vorden met ontspanning in de natuur

Vanuit de hotels in Vorden in Gelderland ontdek je dit prachtige dorp in de Achterhoek, dat liefst acht kastelen telt. Zo ontdek je naast Huis Vorden uit de 14e eeuw, ook de andere kastelen als je goedkoop gaat overnachten in Vorden. Dit doe je wandelend of op de fiets als je de Achtkastelenroute volgt van ruim 30 kilometer lang. Wandelaars overnachten in een hotel in Vorden bij het Pieterpad. Dit bekende langeafstandswandelpad loopt door Vorden. Het Trekvogelpad kruist het Pieterpad in Vorden. Als rustzoeker maak je vlakbij Vorden een ontspannen wandeling in natuurgebied Grote Veld, met uitgestrekte bossen en heidevelden.

Overnachten in Vorden met uitstapjes in de omgeving

Hotels in de buurt van Vorden zijn een fijn startpunt voor een ontdekkingstocht in de omgeving. Het dorp ligt vlakbij Zutphen, een voormalige Hanzestad met een schilderachtig middeleeuws centrum, waar de oude stadsmuren nog deels overeind staan. Pronkstuk is de Berkelpoort en ook de Drogenapstoren valt goed op. Ook duidelijk aanwezig in het stadsgezicht is de 47 meter hoge Wijnhuistoren uit de 17e eeuw. Je beklimt de toren voor een fraai uitzicht over de stad. Verder heeft Zutphen tal van pittoreske hofjes en een heerlijke ligging aan de IJssel. Krijg je geen genoeg van de mooie natuur in Gelderland? Kies dan een van de hotels in de buurt van Vorden en geniet van een dagje op de Veluwe. Zowel Nationaal Park de Hoge Veluwe, met het Kröller-Müller Museum, als Nationaal Park Veluwezoom met uitkijkpunt de Posbank, zijn goed bereikbaar vanuit Vorden.

Hotels Vorden in Gelderland: bekijk alle deals

Wil je goedkoop overnachten in Vorden? Hotels.nl heeft de beste deals voor een nachtje of weekendje weg in Nederland en daarbuiten. Al meer dan 5 miljoen boekers profiteerden van mooie hotelaanbiedingen. Boek direct een hotel in Vorden aan het Pieterpad en geniet binnenkort van een actieve vakantie in de natuur.

Waarom een hotel in Vorden boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Vorden te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro