Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Waalwijk. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Bourgondisch genieten in de provincie Noord-Brabant? Met de hotels in omgeving Waalwijk maak je kennis met de Brabantse gastvrijheid. Niet alleen vind je hier schitterende natuurgebieden om een urenlange wandeltocht in de maken, ook liggen steden als 's-Hertogenbosch en Tilburg om de hoek. Laat je inspireren door het aanbod aan hotels in de buurt van Waalwijk op Hotels.nl voor jouw volgende reis! Lees verder

Wandelen in de natuur bij hotels Waalwijk

De regio rondom de hotels in omgeving Waalwijk lenen zich uitstekend voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Trek je stevige wandelschoenen aan en ga op pad in het natuurgebied De Baardwijkse Overlaat. De wandelroute van vijf kilometer leid je langs de uitgestrekte weilanden, begroeide dijken en een prachtig kanaal. Daarnaast zijn de wandelroutes langs de Zuiderwaterlinie en de Zandhapper een aanrader. Vol van alle indrukken kom je terug in het goedkope hotel Waalwijk waar je neerploft op het comfortabele hotelbed.

Steden bezoeken bij goedkope hotel Waalwijk

De hotels in de buurt van Waalwijk liggen vlakbij gezellige steden als Den Bosch en Tilburg. Dwaal door de charmante steegjes van Den Bosch en bewonder de indrukwekkende kathedraal Sint-Jan. Wandel langs de vestingwerken, stap binnen in de vele boetieks of strijk neer op een van de sfeervolle terrassen. Tilburg is een stad bomvol creativiteit. Stap binnen in het TextielMuseum of bezoek De Pont, geniet van een hapje en een drankje in de trendy restaurants van de Spoorzone of bezoek de Tilburgse kermis.

Hotel in Waalwijk bij de Efteling reserveren

De hotels in Waalwijk liggen vlakbij populaire bezienswaardigheden voor jong en oud. Breng bijvoorbeeld vanaf het hotel in Waalwijk aan de Efteling een bezoek. Wandel door het magische Sprookjesbos met beroemde karakters als Doornroosje en Roodkapje. Avonturiers nemen plaats in de stalen achtbaan de Python, de Dive Coaster Baron 1898 of de waterachtbaan De Vliegende Hollander. Een andere populaire attractie bij de hotels in Waalwijk is de Beekse Bergen. In dit safaripark sta je oog in oog met allerlei exotische diersoorten, zoals giraffen, leeuwen en olifanten. Reserveer direct een van onze unieke hotelaanbiedingen op Hotels.nl voor een onvergetelijk verblijf!

Waarom een hotel in Waalwijk boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Waalwijk te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro