Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Wageningen. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een prachtig hotel vlakbij de Veluwe? Bij de hotels in Wageningen op Hotels.nl verblijf je in de gemoedelijke stad in een oase van groen. De stad heeft niet alleen een rijke geschiedenis, maar floreert ook dankzij de vele gezellige terrassen en winkels. Laat je inspireren door onze hotel Wageningen aanbiedingen op Hotels.nl! Lees verder

Overnachten in Wageningen: de stad van de bevrijding

De hotels in Wageningen centrum bevinden zich midden in een stad met een indrukwekkende geschiedenis. Zo tekende men in Hotel de Wereld op 5 mei 1945 de capitulatie. Maak tijdens het goedkoop overnachten in Wageningen een uitstapje naar het hotel en neem een kijkje in de Capitulatiezaal. Of bezoek bij het hotel in de buurt van Wageningen Museum de Casteelse Poort, waar je het authentieke meubilair en de capitulatieakte van dichtbij ziet. Wandel vervolgens tijdens het overnachten in Wageningen naar het 5 mei plein met het Nationaal Bevrijdingsmonument. Tijdens 4 en 5 mei neemt Wageningen bovendien een belangrijke plaats in tijdens de herdenking van de Tweede Wereldoorlog. Zo trekt door de stad het beroemde defilé.

Naar Modestad Arnhem tijdens goedkoop overnachten Wageningen

Voor mode en bijzondere ontwerpen maak je vanaf het hotel in de buurt van Wageningen een uitstapje naar Arnhem. Sinds 1953 is de ArtEZ kunstacademie in deze stad gevestigd met een uniek modedepartement. Ooit opgericht door Elly Lamaker volgden vele beroemde couturiers hier een opleiding, zoals Viktor & Rolf en Iris van Herpen. Om zelf bijzondere ontwerpen aan te schaffen wandel je naar het Modekwartier of de 7 straatjes in het Stegenkwartier. Hier vind je allerlei unieke boetieks met een uiteenlopend aanbod aan mode, sieraden, cadeaus, lingerie en patisserieproducten. Om Arnhem van bovenaf te bekijken stijg je met de glazen panoramalift omhoog in de Eusebiuskerk.

Wandelen in de Veluwe bij hotel Wageningen aanbieding

De hotels in Wageningen centrum lenen zich uitstekend voor een wandeling of fietstocht door Nationaal Park De Hoge Veluwe. Tijdens je tocht kom je door een afwisselend landschap van bossen, heidevelden, stuifzandgebieden en weilanden. Bovendien spot je hier onder meer wilde zwijnen, herten en Schotse Hooglanders. Bekijk meteen ons aanbod aan hotels in Wageningen op Hotels.nl voor je volgende verblijf!

Waarom een hotel in Wageningen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Wageningen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro