Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Waterloo. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een hotel in België op een historische plek? Met de hotels in Waterloo van Hotels.nl maak je kennis met de bijzondere geschiedenis van deze streek. Bovendien ligt hoofdstad Brussel vlakbij, waar je onder meer Manneken Pis, het Atomium en de Grote Markt bezoekt. Bekijk meteen onze scherpe aanbiedingen op Hotels.nl om goedkoop te overnachten in Waterloo. Lees verder

Duik de geschiedenis in tijdens overnachten in Waterloo

Tijdens het overnachten in Waterloo mag een bezoek aan het Slagveld van Waterloo uiteraard niet ontbreken. Op deze plek werd Napoleon Bonaparte in 1815 verslagen. Op het slagveld vind je onder meer musea als het Waterloo Mémorial 1815 museum. Je vindt hier een interessante tentoonstelling over de militaire historie van dat tijdperk. Daarnaast kun je de Leeuw van Waterloo bezoeken. Dit imposante monument bevindt zich op het slagveld, en is een eerbetoon aan alle gevallenen gedurende de veldslag. Het is mogelijk om de leeuw te beklimmen waarvandaan je een schitterend uitzicht hebt over de omgeving.

Eropuit naar Brussel bij hotels in Waterloo

Vanaf de hotels in Waterloo is het slechts een korte afstand naar de levendige Belgische hoofdstad Brussel. Deze stad staat bomvol met interessante bezienswaardigheden en musea. Bezoek bijvoorbeeld de Grote Markt, wat het stralende centrum van de stad is. Aan de monumentale plein bevinden zich het stadhuis, het Broodhuis en verscheidene gildehuizen. Bovendien maak je hier een tussenstop op een van de gezellige terrassen om te genieten van een kop koffie of lunch met Vlaamse frieten. Vergeet bovendien niet om bij de Stoofstraat het beroemde beeld van Manneken Pis te bezoeken.

Echte Belgische chocolade proeven gedurende overnachten bij Waterloo

België staat bekend om de smaakvolle keuken met de beste chocolade. Daarom mag een heuse chocoladetour bij onze zuiderburen uiteraard niet ontbreken. Volg een chocolade workshop bij een chocolatier om alles te weten te komen over deze lekkernij. Of stap binnen bij Neuhaus, wat een van de oudste chocoladeshops van Brussel is. Kun je niet wachten om zelf de regio rondom Waterloo te verkennen? Reserveer dan direct een van onze unieke hotelaanbiedingen voor een overnachting in Waterloo bij Hotels.nl!

Waarom een hotel in Waterloo boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Waterloo te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro