Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Weesp. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een hotel onder de rook van Amsterdam? Met de hotels in Weesp verblijf je in een karakteristieke vestingstad bomvol geschiedenis. Met het overnachten in Weesp heb je het beste van twee werelden; je geniet zowel van de rust in de natuur, terwijl de levendige hoofdstad Amsterdam op een steenworp afstand ligt. Meteen een goedkoop hotel in Weesp boeken? Bekijk dan onze unieke hotelaanbiedingen op Hotels.nl! Lees verder

Overnachten in Weesp, de charmante vestingstad

Weesp noemt men ook wel eens klein Amsterdam vanwege de monumentale panden, grachten en sfeervolle winkeltjes. Van de twaalfde tot zestiende eeuw was Weest een imposante handelsstad aan de rivier de Vecht. De streek stond bekend om de brouwerijen, het porselein en de cacaofabriek Van Houten. Bezoek vanaf de hotels bij Weesp het gemeentemuseum in het achttiende-eeuwse stadhuis om meer te weten te komen over de historie van de regio. Of stap binnen bij Windmolen De Vriendschap om te zien hoe graan wordt gemalen.

Verken de omgeving van de hotels bij Weesp

De streek rondom de hotels van Weesp lenen zich uitstekend voor een wandel-, fiets- of vaartocht. Maak tijdens het overnachten bij Weesp een tocht langs Fort Ossenmarkt, wat deelt uitmaakte van de Hollandse Waterlinie. Ook Fort Uitermeer is zeker een bezoek waard. Bij het fort is een restaurant aanwezig voor een hapje en een drankje. Onderweg bezoek je Villa Casparus uit 1901. Deze schitterende villa heeft maar liefst 99 kamers. Daarnaast mag je tijdens het overnachten bij Weesp de echte Weespermop niet overslaan. Waar Limburg bekend staat om de vlaaien en Den Bosch om de Bossche bollen, heeft Weesp zijn eigen lekkernij. Er is zelfs een standbeeld voor dit amandelkoekje gebouwd, dat je terugvindt in het stadscentrum.

Vanaf het hotel in Weesp naar Amsterdam

De hotels bij Weesp liggen vlakbij de bruisende hoofdstad Amsterdam. Hier maak je een rondvaarttocht over de grachten of bezoek je beroemde musea als het Van Gogh museum, Anne Frank museum of Rijkmuseum. Daarnaast beleef je hier volop winkelplezier in onder meer de Kalverstraat. Boek direct jouw goedkope hotel in Weesp op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Weesp boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Weesp te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro