Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig overnachten in hotels bij Weinheim Duitsland

Heb jij een klein budget en zoek je goedkope hotels in Weinheim? Scoor de beste hoteldeals voor deze romantische stad in Duitsland via Hotels.nl! Geniet tijdens een weekendje weg of een vakantie van het historische centrum met zijn fraaie vakwerkhuizen en twee stoere burchten. De groene omgeving is zeer geschikt voor mooie wandelingen en fietstochten. Daarnaast moet je in Weinheim zijn voor wellness, shoppen en lekker eten. Lees verder

Belevenissen nabij je hotel te Weinheim

Begin je verkenning van Weinheim op de Marktplatz, het centrale plein van de stad. Het is omringd door schitterende gebouwen, zoals het oude raadhuis, de apotheek en de St. Laurentiuskerk. Je vindt hier ook diverse voortreffelijke restaurants. We raden je aan om door het Gerberbachviertel te slenteren om de vele schilderachtige vakwerkhuizen te bewonderen. Ook het Weinheimer Slot moet je gezien hebben. Dit bestaat uit delen die in verschillende eeuwen gebouwd zijn. Het is omgeven door een schitterend park met bijzondere bomen en planten. Direct naast dit park ligt het Weinheimer Exotenwoud met onder meer Japanse magnoliabomen, enorme mammoetbomen en cederbomen uit Californië. Hier maak je de mooiste wandelingen.

Hotelovernachtingen met uitstapjes bij Weinheim

Twee burchten zijn zeer beeldbepalend voor de stad Weinheim: de ruïne van Windeck en het nieuwere Wachenburg. Beide locaties zijn te bezoeken, bijvoorbeeld tijdens een wandeling of fietstocht langs de verschillende kastelen in de omgeving. Wil je graag wandelen of fietsen? Rondom Weinheim liggen enorm veel wandel- en fietspaden. Maak bijvoorbeeld een tocht op je mountainbike door het Geo-Natuurpark Bergstrasse-Odenwald. Of kies voor een romantische route langs zes historische watermolens in het Weschnitzdal tussen Weinheim en Birkenau. Wil je lekker relaxen? In de sauna’s en thermische baden van Miramar komt je helemaal tot rust.

Goedkoop hotel in Weinheim boeken

Ben jij op zoek naar een goedkope hotelkamer om te overnachten in Weinheim? Via Hotels.nl vind je gemakkelijk de voordeligste hotels bij Weinheim. Boek bijvoorbeeld een verblijf van een twee of drie nachten in Weinheim of kies een leuk hotelarrangement uit. Er zijn volop mogelijkheden en opties, zoals een verblijf inclusief ontbijt.

Waarom een hotelin Weinheim boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro