Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Winterswijk? Geniet van een voordelig weekendje Achterhoek!

Zin in een weekendje weg in de Achterhoek? Vanuit de hotels in Winterswijk geniet je van de prachtige natuur en fraaie kastelen in Oost-Gelderland en bezoek je oude Hanzesteden als Zutphen en Doesburg. Lees verder

Hotels Winterswijk in centrum voor dorpswandeling

De hotels in Winterswijk zijn een fijn startpunt om het dorp te verkennen. Een dorpswandeling neemt je mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Ga je als kunstliefhebber overnachten in Winterswijk? Sla dan zeker het Museum Villa Mondriaan niet over. In dit museum kom je alles te weten over de beginjaren van de beroemde schilder Piet Mondriaan, die in Winterswijk opgroeide. Als je in Winterswijk in een hotel overnacht, is er ook alle ruimte om te genieten van de natuur in de Achterhoek, met zijn oeroude bossen en uitgestrekte landgoederen. Wandelaars volgen het Scholtenpad, dat door Winterswijk loopt. Dit streekpad voert je mee door het bijzondere coulisselandschap waar de Achterhoek bekend om staat.

Hotel omgeving Winterswijk met kastelentochten en Hanzesteden

De hotels in Winterswijk zijn een prima uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de omgeving. Cultuurliefhebbers die in Winterswijk in een hotel overnachten, ontdekken dat de Achterhoek rijk is aan landhuizen en kastelen. Kasteel de Cloese in Lochem, Kasteel Slangenburg in Doetinchem en het kasteel in Ruurlo behoren tot de mooiste. De Achtkastelenroute bij Vorden neemt je mee langs de 8 kastelen die in en rond dit pittoreske dorp liggen. Verblijf je in een hotel in de omgeving van Winterswijk, neem dan zeker een kijkje in mooie Hanzesteden als Zutphen en Doesburg. Zutphen heeft een prachtig historisch centrum, met delen van de oude stadsmuur en diverse torens. Ook Doesburg is rijk aan monumentale panden. Je bezoekt er ook het Mosterdmuseum, want Doesburg is de mosterdstad van Nederland. Wil je winkelen als je in Winterswijk overnacht? Bezoek dan het gezellige Doetinchem.

Hotels Winterswijk: ontdek alle deals

Wil je overnachten in Winterswijk? Hotels.nl heeft de leukste aanbiedingen voor een comfortabele hotelovernachting of weekendje weg in Gelderland. Profiteer van veel voordeel en boek vandaag nog een van de hotels in Winterswijk in het centrum of de omgeving van de stad.

Waarom een hotel in Winterswijk boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Winterswijk te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro