Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Zaltbommel. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Zin om te overnachten in de gastvrije gemeente Zaltbommel? Bij de hotels in Zaltbommel vind je volop kunst en cultuur, eeuwenoude stadswallen en gezellige winkels. Bovendien liggen steden als Den Bosch, Tiel en Geldermalsen vlakbij. Bekijk meteen onze hotel Zaltbommel aanbiedingen op Hotels.nl voor jouw volgende reis! Lees verder

Historie en cultuur tijdens overnachten in Zaltbommel

De hotels Zaltbommel liggen in de charmante vestingstad aan de rivier de Waal. Wandel vanaf het Zaltbommel hotel door de stad en bekijk de stadswallen die uit de zeventiende eeuw stammen. In het oude stadscentrum vind je bovendien allerlei huizen en stadsboerderijen die ook in die tijd gebouwd zijn. Verder mag een uitstapje naar de unieke stompe toren niet ontbreken bij het goedkope hotel Zaltbommel. De naam van de stad komt zelfs van deze toren, die de 'toren van Bi-Ba-Bommel' werd genoemd. Verder is er een stadskasteel en kom je onderweg allerlei prachtige ateliers en galerieën tegen van kunstenaars.

Wandelen en fietsen in de natuur bij Zaltbommel hotel

De hotels bij Zaltbommel liggen in de Bommelerwaard. In deze regio bewonder je naast het uitgestrekte rivierenlandschap talrijke kastelen, zoals Slot Loevestein, Kasteel Ammersoyen en Kasteel Nederhemert. Wandel in het Munikenland, waar de Maas en Waal samenkomen, of kom tot rust in de Hurnse Kil. Dit natuurgebied bij Hurwenen is bovendien geliefd bij vogelspotters. Bij Fort Sint Andries wandel je in het rivierengebied tussen de Maas en Waal. Dit fort is tijdens de tachtigjarige oorlog door de Spanjaarden gebouwd.

Overnachten in Zaltbommel vlakbij Den Bosch

Wie bij het goedkope hotel Zaltbommel een bruisende stad wilt bezoeken, gaat naar het vlakbij gelegen Den Bosch. Deze Brabantse stad ademt de gastvrijheid uit waar de regio om bekend staat. Wandel over de sfeervolle straatjes in het historische stadshart, stap binnen in de imposante Sint-Jans Kathedraal of bezoek het Museumkwartier. Daarnaast vind je in deze stad talrijke trendy restaurants, gezellige wijnbars en gezellige terrassen. De ideale plek om een Bossche Bol te proeven of tot in de late uurtjes van een drankje te genieten. Neem een kijkje bij onze scherpe hotel Zaltbommel aanbiedingen en pak je direct je koffer in om op vakantie te gaan!

Waarom een hotel in Zaltbommel boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Zaltbommel te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro