Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Zeddam: fantastische deals Achterhoek

Wil jij de Achterhoek beter leren kennen en zoek je de beste deals voor hotels in Zeddam? Check dan de aanbiedingen van Hotels.nl! In ons aanbod staan diverse leuke arrangementen en voordelige overnachtingen bij de hotels van Zeddam. Dit gezellige dorp is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg of een vakantie in de Achterhoek. Het ligt namelijk mooi centraal en meteen langs de heuvels van het Bergherbos. Lees verder

Zeddam hotel: er op uit

Er op uit in de Achterhoek? Dan moet je zeker in Zeddam een hotel boeken. Het dorp telt diverse bijzondere monumenten. Zo staat er een unieke torenmolen. Het is een van de oudste gemetselde molens van West-Europa. Hier vlakbij staat museumboerderij De Gildekoat en daar kun je zien hoe een arbeidersgezin vroeger leefde. In het Bergherbos vind je de Motte Montferland. Dit is een door mensen opgehoogde heuvel die omringd is door een dubbele aarden wal en een gracht. In de mooie omgeving van Zeddam kun je heerlijk fietsen, paardrijden en wandelen. Volg bijvoorbeeld een route langs verschillende molens of herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog. Na afloop kun je lekker uit eten bij een van de restaurants in Zeddam.

Verblijf in hotel Zeddam en de omgeving verkennen

Een verkenning van de omgeving rondom de hotels in Zeddam is beslist de moeite waard. Zo zijn er een aantal prachtige kastelen te bewonderen. Vooral een bezoek aan het imposante Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg is een aanrader. Dit is het grootste middeleeuwse kasteel van Nederland. Dwaal door de diverse vertrekken en wandel door de fraaie kasteeltuin. Hierbij kom je langs de verdedigingswerken, de voorburcht en de oranjerie. Heb je zin in winkelen? In de nabijgelegen stad Doetinchem kun je uitstekend shoppen.

Voordelig overnachten in Zeddam

Kies voor een comfortabel hotel bij Zeddam en de omgeving zal je goed bevallen. Een arrangement inclusief fietshuur is dan ook erg handig om hier optimaal van te kunnen genieten. Heb jij inmiddels al zin om te komen overnachten in Zeddam? Surf nu gauw door het aanbod van Hotels.nl en kies bijvoorbeeld voor een verblijf van twee nachten.

Waarom een hotel in Zeddam boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Zeddam te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro