Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Zevenaar: gave deals

Zoek jij in Zevenaar een hotel dat lekker laag geprijsd is? Dan zit je helemaal goed bij Hotels.nl! In ons aanbod vind je de leukste deals en de beste arrangementen inclusief diner. Kijk rond op onze website en boek eenvoudig een voordelig hotel in Zevenaar, want in en rondom dit stadje nabij Arnhem is veel te zien en te doen. Wist je bijvoorbeeld dat er in de omgeving veel overblijfselen uit de Romeinse tijd te bewonderen zijn? Lees verder

Weekendje weg en overnachten in Zevenaar

Zevenaar ligt in de streek de Liemers. Dit is een gebied waar veel Romeinse opgravingen zijn gedaan. Zo is vlakbij Zevenaar een Romeins heiligdom met twee tempels en een waterbassin ontdekt. Dit is verbonden aan de Limes, de noordelijke grensstreek van het oude Romeinse rijk. De Neder-Germaanse Limes zijn uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Diverse vondsten zijn te zien in het Liemers Museum in Zevenaar. Als je komt overnachten in Zevenaar en in de omgeving gaat wandelen of fietsen zul je ook allerlei sporen van en verwijzingen naar de Romeinen tegenkomen, zoals het kunstwerk van de Romeinse Baadster op het strand van recreatieplas de Bijland. Ook kom je rondom de hotels van Zevenaar diverse andere bezienswaardigheden tegen, zoals Molen de Hoop en Landgoed Huis Sevenaer.

In Zevenaar een hotel vinden en recreëren

Tijdens een verblijf in een hotel in Zevenaar zijn er veel mogelijkheden voor recreatie. In het gezellige centrum kun je bijvoorbeeld leuk winkelen en uit eten gaan. Het is heerlijk om te gaan fietsen langs de zes dorpen van 't Gelders Eiland en bij Pannerden met de veerpont de Rijn over te steken. Je komt dan vervolgens langs het imposante Kasteel Doornenburg. Tot slot maak je vanuit de goedkope hotels van Zevenaar gemakkelijk leuke uitstapjes naar Arnhem en Doetinchem.

Overnachtingen in een goedkoop hotel te Zevenaar

Let jij op je budget en zoek je een goedkoop hotel bij Zevenaar? In het aanbod van Hotels.nl zul je diverse goedkope hotels te Zevenaar vinden. Doorzoek snel onze actuele aanbiedingen, maak je keuze en reserveer direct een voordelige hotelkamer via onze website.

Waarom een hotel in Zevenaar boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Zevenaar te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro