Menu

Zoetermeer - 4 resultaten

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag in Zoetermeer Hotel
Afstand: 1,3 km8.5
Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag
Gemiddelde kamerprijs : € 91.-

Geniet van een 24u receptie, wifi, een uitgebreid ontbijtbuffet, en diner met verse ingrediënten. Nabije attracties zijn Snow World en Burggolf.

NH Hotel Zoetermeer in Zoetermeer Hotel
Afstand: 2,0 km8.1
NH Hotel Zoetermeer
Gemiddelde kamerprijs : € 76.-

Ons 4-sterren hotel biedt luxe accommodatie met faciliteiten zoals vergaderzalen, bar/restaurant, fitnessruimte en parkeergarage. Nabij A12, Rotterdam en Den Haag.

Bastion Hotel Zoetermeer in Zoetermeer Hotel
Afstand: 1,9 km7.9
Bastion Hotel Zoetermeer
Gemiddelde kamerprijs : € 77.-

Met 90 kamers, 24-uurs receptie, sfeervol restaurant, bar, poolruimte & gratis Wi-Fi. Nabij A12 en station Zoetermeer-Oost.

BB De Vlaming in Zoetermeer Bed and Breakfast
Afstand: 387 meter10
BB De Vlaming

'De Vlaming' B&B in hartje Zoetermeer, biedt comfort, lokale ontbijtjes en nabijheid tot historische plekken, winkelcentra en natuurparken.

Zoetermeer

Zoetermeer, strategisch gelegen in Zuid-Holland, Nederland, staat bekend als \'Stad tussen de parken\'. Deze moderne stad grenst aan drie nationale parken: het Westerpark, het Buytenpark en het Balijbos, waardoor een unieke en pittoreske omgeving ontstaat. Zoetermeer heeft een goed ontwikkelde infrastructuur en combineert stedelijke luxe met adembenemende natuurlijke schoonheid. Bovendien ligt het op slechts korte afstand van zowel Den Haag als Rotterdam, wat het een ideale basis maakt voor het verkennen van de bredere regio.

Zoetermeer heeft ook veel te bieden op het gebied van cultuur en recreatie. In het Stadsmuseum Zoetermeer kunnen toeristen de geschiedenis en ontwikkeling van de stad ontdekken. SnowWorld Zoetermeer, de grootste overdekte skihal van Europa, en de Ayers Rock, een avonturencentrum voor outdoor-activiteiten, bieden grenzeloze avonturen voor liefhebbers van actieve recreatie. Bovendien biedt een breed scala aan winkels, restaurants en evenementen een levendige en dynamische levensstijl voor zowel inwoners als bezoekers.