Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Zuidlaren. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Overnachten in het dorp van Berend Botje? Met de hotels in Zuidlaren van Hotels.nl verblijf je in dit unieke dorp in de provincie Groningen. Niet alleen vind je hier alle rust en ruimte in een oase van groen, ook liggen levendige steden als Assen en Groningen op slechts tien minuten rijden. Bekijk meteen onze unieke aanbiedingen voor een Zuidlaren hotel op Hotels.nl! Lees verder

Overnachten in Zuidlaren: het verhaal achter Berend Botje

Wie kent er niet het eeuwenoude liedje over Berend Botje? Het kinderliedje uit 1894 gaat naar alle waarschijnlijkheid over Lodewijk van Heiden. Deze Lodewijk was al snel Luitenant ter Zee en is met name bekend geworden van de zeeslag bij Navarino. Tijdens deze zeeslag werd Griekenland onafhankelijk. In Griekenland, bij Pylos, staat zelfs nog steeds een monument voor hem. Het liedje is dan ook een symbool voor de maritieme historie van Nederland, inclusief de strijdlustige avonturiers die over de wereldzeeën trokken. Vanaf de hotels bij Zuidlaren heb je de keuze uit twee spannende speurtochten om te maken over de zeeheld Berend Botje.

Het Sprookjeshof bezoek bij Zuidlaren hotel

Maak met jong en oud vanaf de hotels Zuidlaren een uitstapje naar het Sprookjeshof Zuidlaren. Dit bijzondere pretpark herbergt maar liefst 25 sprookjes, zoals Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Roodkapje en Doornroosje. Terwijl je wandelt door het bos, druk je op een knop en komen de sprookjesfiguren tot leven. Daarnaast is er een spannende speeltuin met meer dan vijftig speeltoestellen, waaronder een monorail, skelters, trampolines en draaimolens. Wanneer het tijdens het in Zuidlaren overnachten minder mooi weer is, biedt het indoor speelparadijs uitkomst. Of bezoek tijdens het overnachten in Zuidlaren de bijbehorende kinderboerderij en minigolf.

Reserveer een Zuidlaren hotel aanbieding vlakbij Groningen

Wanneer je in Zuidlaren gaat overnachten, ligt de provinciehoofdstad Groningen op nog geen tien minuten rijden met de auto of bus. In deze levendige studentenstad geniet je in het Groninger Museum van bijzondere architectuur of beklim je de indrukwekkende Martinitoren. Wandel langs de eeuwenoude hofjes of drink een kopje thee in de Prinsentuin. Neem gelijk een kijkje bij onze Zuidlaren hotel aanbiedingen op Hotels.nl en reserveer je volgende reis!

Waarom een hotel in Zuidlaren boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Zuidlaren te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro