Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Zuidwolde. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

De rust en ruimte van de provincie Drenthe ontdekken? Met de hotels Zuidwolde van Hotels.nl verblijf je middenin de natuur, vlakbij de nationale parken Dwingelderveld en Weerribben-Wieden. Bovendien liggen steden als Assen, Emmen en Zwolle in de buurt. Direct zin om te overnachten in Zuidwolde Drenthe? Bekijk dan de scherpe aanbiedingen voor Zuidwolde hotels op Hotels.nl! Lees verder

Hotels Zuidwolde omringd door natuurschoon

Tijdens het overnachten in Zuidwolde verblijf je in een oase van groen. Dankzij de vele wandel- en fietspaden maak je kilometerslange tochten door de verschillende natuurgebieden. Maak bijvoorbeeld tijdens het overnachten bij Zuidwolde Drenthe een uitstapje naar het nationaal park Dwingelderveld, waar je struint langs een uitgestrekte paarse vlakte aan heide. Daarnaast vind je hier esdorpen, bossen, grafheuvels en vennetjes. Onderweg vanaf het Zuidwolde hotel kun je zelfs een kudde schapen met herder tegenkomen. Voor waterrijke natuur ga je bij het hotel in Zuidwolde naar natuurgebied Weerribben-Wieden. In de meren- en moerasgebied van maar liefst 11.000 hectare maak je een prachtige wandel-, fiets- of vaartocht.

Keer terug in de historie bij hotels Zuidwolde

In de provincie Drenthe vind je allerlei bijzondere elementen uit de rijke historie van het gebied. Bezoek tijdens het overnachten in Zuidwolde bijvoorbeeld het Hunebedcentrum in Borger. Hier vind je de grootste prehistorische hunebedden van de provincie. In het centrum kom je van alles te weten over deze mysterieuze graven. Om nog meer van deze bijzondere keien te zien, volg je de Hunebed Highway door de provincie. In het Gevangenismuseum in Veenhuizen leer je over de historie van het strafrecht van Nederland. Laat je rondleiden door een gids of trek zelf door het museum vol bijzondere verhalen.

Dierenpret tijdens het overnachten in Zuidwolde

Voor dierenliefhebbers is Wildlands Adventure Zoo Emmen vlakbij het Zuidwolde hotel een must om te bezoeken. In het dierenpark maak je een reis door de wereld. Zo wandel je door de woestijn en savanne, stap je binnen in de jungle of trek je door de poolgebieden. In de overdekte speeltuin bij het park klauteren en klimmen de kinderen op de uiteenlopende speeltoestellen. Zin om Drenthe zelf te verkennen? Neem dan een kijkje bij de hotels in Zuidwolde op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Zuidwolde boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro