Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Zutphen? Voordelig cultuur snuiven in Gelderland!

Zin in een weekendje weg in een verrassende stad vol cultuur en de natuur aan je voeten? Vanuit de hotels in Zutphen ontdek je deze goed bewaarde Hanzestad en zoek je op de Veluwe de rust op. Lees verder

Hotels Zutphen in het centrum vlakbij alle bezienswaardigheden

Vanuit een hotel in Zutphen in het centrum maak je kennis met deze prachtige Hanzestad. Tijdens een stadswandeling ontdek je het pittoreske stadshart, met zijn iconische Berkelpoort en nog deels overeind staande stadsmuren uit de middeleeuwen. De Wijnhuistoren en de Drogenapstoren zijn onderdeel van de bijzondere skyline vol historische gebouwen waaraan Zutphen zijn bijnaam 'torenstad' dankt. De charmante hofjes vormen een fijn rustpunt om te ontspannen wanneer je gaat overnachten in Zutphen. Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad wanneer je overnacht in een goedkoop hotel in Zutphen? Bezoek dan het stedelijk museum en bewonder schilder- en beeldhouwkunst in Museum Henriette Polak.

Hotel in omgeving Zutphen met ontspanning op de Veluwe

Een hotel in Zutphen aanbieding is een aanrader voor natuurliefhebbers, want de stad ligt niet ver van de Veluwe. Nationale Park de Hoge Veluwe en Veluwezoom zijn prachtige natuurgebieden om uitgebreid te wandelen wanneer je overnacht in een hotel in de omgeving van Zutphen. Op de Hoge Veluwe bezoek je het Kröller-Müller Museum waar je onder meer werken van Vincent van Gogh bewondert. Vanaf de Posbank geniet je van een weids uitzicht over het IJsseldal en de Achterhoek. Cultuurliefhebbers overnachten in Zutphen en volgen de Achtkastelenroute in en rond Vorden. In Apeldoorn bezoek je Paleis Het Loo, waar je alles te weten komt over het leven van de koninklijke familie in het paleis. Overnacht je met de kinderen in Zutphen? Breng dan een bezoek aan Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Hotel in Zutphen aanbieding: bekijk alle deals

Op zoek naar een goedkoop hotel in Zutphen? Hotels.nl heeft de beste deals voor een comfortabel weekend weg. Ook voor een nachtje weg ben je aan het juiste adres. Al meer dan 5 miljoen boekers genoten zo van een voordelig verblijf in Nederland en over de grens.

Waarom een hotel in Zutphen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Zutphen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro