Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Zwanenburg. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een rustig verblijf in de buurt van Amsterdam? Met de hotels in Zwanenburg van Hotels.nl overnacht je tussen de grote steden Haarlem en Amsterdam in, op korte afstand van talrijke uitstapjes. Zo bezoek je de musea en winkels in de steden, wandel je over strand bij Wijk aan Zee of Zandvoort of maak je een uitje naar de Keukenhof. Reserveer direct jouw hotel bij Zwanenburg op Hotels.nl voor een fantastisch verblijf met je partner, gezin of vrienden. Lees verder

Hotels bij Zwanenburg vlakbij Amsterdam

Bij het overnachten in Zwanenburg ben je in een mum van tijd in het hart van Amsterdam. Hier slenter je langs de monumentale grachtenpanden, vaar je met een rondvaartboot over de grachten of kun je eindeloos shoppen in de Kalverstraat of 9 straatjes. Cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit in onder meer het Van Gogh Museum, Rijksmuseum of Stedelijk Museum, terwijl je meer over de indrukwekkende geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog leert in het Anne Frank museum. 's Avonds duik je in het spectaculaire nachtleven van deze bruisende stad vol restaurants en trendy clubs.

Het charmante Haarlem bezoeken bij hotels Zwanenburg

Van Hollandse meesters tot ingenieuze uitvindingen, van hedendaagse popconcerten tot gezellige winkelstraten. Tijdens een bezoek aan Haarlem vanaf de hotels in Zwanenburg kun je alle kanten op. In het Frans Hals Museum vind je bijvoorbeeld zowel oude als moderne kunst. Uiteraard zie je hier veel kunstwerken van de meesterschilder Frans Hals. In het Teylers Museum bekijk je allerlei bijzondere uitvindingen en apparaten die in onze geschiedenis van belang zijn geweest. Verder wandel je in de stad langs allerlei monumentale hofjes, sfeervolle winkelstraten met trendy boetieks en hippe restaurants.

Uitwaaien aan het strand bij hotels Zwanenburg

Vanaf de hotels in Zwanenburg is het slechts een kleine afstand naar de Noordzeekust. Hier is het alle jaargetijden uitstekend vertoeven; van lange strandwandelingen als het wat frisser is tot uitgebreid zonnen bij zomerse temperaturen. Bij badplaatsen als Zandvoort en Wijk aan Zee vind je diverse strandpaviljoens waar het tot laat gezellig is. Boek meteen jouw scherpe aanbieding voor een hotel in Zwanenburg op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Zwanenburg boeken bij Hotels.nl

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Zwanenburg te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro